Konačno riješen misterij

Ovo je fotografija koja sve dokazuje – otkrio ih poljubac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljevski dopisnik otkriva detalje o njihovom životu!

Kraljevski dopisnik Dickie Arbiter, koji je bio u službi za vrijeme braka princa Charlesa i princeze Diane, otkrio je detalje iz života slavnog kraljevskog para.

Pogledaj i ovo Princeza Diana - 3 Čvrsto je odbijala! Princeza Diana rijetko se skidala iz obožavanih komada odjeće, ali nakon jednog događaja za njih više nije htjela čuti

Priznao je da je svjedočio mnogim prigodama koje su dokaz da su se ipak voljeli, a tvrdi da su izjave o tome kako se nikada nisu voljeli obično nagađanje, piše Daily Mail. No, početkom 90-ih situacija se mijenja i njihov brak zapada u krizu. Opisao je brojne situacije koje su dokaz tome da ni Charles ni Lady Di nisu željeli provoditi vrijeme zajedno, osim kada su baš morali. Jedna od takvih situacija je i ona na polo utakmici.

Otkrivene najintimnije tajne problematičnog braka princeze Diane

Jednom se prigodom par našao u Jaipuru, gdje je princ pristao zaigrati na polo utakmici. Podrazumijevalo se da će princeza Diana predstaviti nagrade, a također se pretpostavljalo da će, pobijedio on ili izgubio, princeza poljubiti svog supruga. No, Diana nije bila raspoložena za to da glumi modni dodatak na tom događanju.
Tijekom pauze za ručak, počela je kružiti informacija da princeza nema namjeru sudjelovati na polo utakmici. Njihov osobni tajnik na turneji Peter Westmacott pokušao ju je uvjeriti da postupi drugačije, no ona mu je odgovorila: 'Ne želim ići. Nemam namjeru to učiniti', te je pritom bila neumoljiva.

'Razmislite kako će to izgledati. Razmislite kako će na taj postupak gledati naši domaćini i indijski narod. Razmislite kako ćete vi izgledati i kako će mediji na to reagirati. Odmah će započeti sa špekulacijama', pokušali su je nagovoriti na sudjelovanje.
'Misliš da me briga? Vi zbilja mislite da ja još uvijek marim za to? Jer ne marim!' - bio je princezin odgovor. 'Više me nije briga što oni misle, a kamoli što će pisati u medijima. Neću predstavljati nagrade i to je to', nastavila je princeza, piše Mirror.

No, naposlijetku je ipak pristala. Princ je postigao tri od četiri pogotka, a dok se na njegovom licu očitavala sreća, princeza je izgledala kao da bi radije bila negdje drugdje. Možda je njezin govor tijela izazvao prinčevu veliku pogrešku. Umjesto da zatraži poljubac nakon pobjede, on se samo okrenuo i otišao.

Shvativši svoju pogrešku, on se brže-bolje vratio i, pred neizvjesnom publikom, poljubio suprugu u obraz. Razjarena, princeza je okrenula glavu te je poljubac završio pokraj njezina uha. Princ je bio ponižen te su svi znali da će biti bijesan zbog ovog čina.

Kada je Ken Wharfe, princezin službenik, kasnije upitao Dianu zašto se tako ponašala, ona je odgovorila: 'Kad već želi praviti budalu od mene s tom ženom, on je to zaslužio! Ali neću raditi budalu od sebe, tako da mi se svi njegovi prijatelji mogu smijati iza leđa!'

Kraljevska obitelj njezino je pak ponašanje prozvala razmaženim, a ubrzo je kraljevski par opet otišao svako svojim putem - princ u Nepal, a Lady Di u Calcuttu, te su ured za press ostavili da riješi počinjenu štetu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene