Na dodjeli nagrada

Ovako je hrvatska glumica privukla pažnju na crvenom tepihu u Londonu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zrinka je u atraktivnoj haljini privlačila brojne poglede dok se šetala crvenim tepihom prije dodjele prestižnih nagrada u Londonu.

 Tijekom ovog vikenda održana je dodjela prestižnih kazališnih nagrada Olivier u Londonu. Među brojnim zvijezdama kazališta, ali i filma, na crvenom tepihu prošetala je i naša glumica Zrinka Cvitešić.

>> Zrinka briljirala u Londonu: Britanski mediji i kritika oduševljeni

Pogledaj i ovo showbuzz Pohvalila se Hrvatska dizajnerica: 'Helen Mirren mi je prišla i tražila broj telefona'

Odjevena u usku kreaciju kojom je privlačila brojne poglede okupljenih gostiju, ali i fotografa prošetala je crvenim tepihom u pratnji kolege Declana Bennetta. Riječ je o još jednoj u nizu, haljina dizajnerice Matije Vuice koja je na svom profilu komentirala Zrinkin izgled i napisala: 'Prekrasna nam je Zrinka. Ja ponosna na nju :)))'

Podsjetimo, naša Zrinka trenutačno nastupa na West Endu s mjuziklom 'Once', a svojim nastupom oduševila je i brojne stroge kritičare. Tijekom dodjele Olivier nagrada u Londonu crvenim tepihom prošetala je i slavna Helen Mirren, ali i brojni drugi britanski glumci.

Nagrada Olivier otišla i u ruke Helen Mirren

Nagrada Olivier dobila je ime prema Laurenceu Olivieru, renomiranom britanskom glumcu, a dodjeljuje ju Društvo londonskog glumišta te postoji od 1976. godine.

Ove godine nagrade za izvrsnost otišle su predstavi 'The Curious Incident in the Dog', a jedan kipić otišao je i u ruke slavne Helen Mirren koja je nagradu dobila za ulogu britanske kraljice. Glumica je tijekom govora izjavila: 'Mislim da bi kraljica bila jako ponosna i da je i sama zaslužila jedan kipć za najdugovječniju i najposvećeniju izvedbu 20. stoljeća, a vjerojatno i 21. stoljeća'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene