Nakon dvadeset godina

Misterij riješen: Backstreet Boys konačno objasnili zbunjujući tekst hita iz 1999. godine koji smo svi pjevušili

Backstreet Boys (Foto: Screenshot) Backstreet Boys (Foto: Screenshot) Screenshot 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Backstreet Boys (Foto: Screenshot) Backstreet Boys (Foto: Getty Images) Backstreet Boys (Foto: Getty Images) Backstreet Boys (Foto: Getty Images) +0 Backstreet Boys (Foto: Getty Images) Galerija

Backstreet Boys, jedna od najpopularnijih glazbenih grupa u povijesti, godinama su osvajali top-ljestvice svojim hitovima. Jedan od njih je i singl "I want It That Way", koji se i dandanas često pjevuši, iako većina fanova dosad nije razumjela o čemu pjesma zapravo govori.

Nakon što je manekenka Chrissy Taigen objavila twit o tome, Backstreet Boys konačno su objasnili zbunjujući tekst hita iz 1999. godine "I Want It That Way". Manekenka na odgovor nije trebala dugo čekati jer je ubrzo stigao sa službenog Twittera te nekad slavne grupe.

Pogledaj i ovo Backstreet Boys (Foto: Screenshot) Prije 28 godina! Backstreet Boys pokazali svima kako je izgledao njihov prvi susret, stvarno su bili preslatki i nije ih lako prepoznati

Gotovo dva desetljeća hit inspirira i pronalazi slušatelje diljem svijeta, iako većina teško priznaje da nema pojma što bi tekst pjesme trebao značiti, odnosno na što se odnosi riječi "that way" u stihu "I never wanna hear you say, 'I want it that way' cause i want it that way".

Zanimljivo, bend je tijekom cijelog razdoblja od izlaska singla odbijao dati bilo kakvo objašnjenje, no očito potaknuti Chrissynim tvitom konačno su objasnili o čemu je u pjesmi riječ. Naime, poanta je u tome da između dvoje zaljubljenih postoje samo zajedničke želje i jedan svijet, bez ikakvih razdvajanja i razlika.
U toj zbunjujućoj priči najzanimljivije je kako je upravo Chrissy uspjela doći do odgovora na pitanje koje je bend toliko dugo godina izbjegavao dati odgovor, a koje je zapravo tako očito.

Grupa Backstreet Boys osnovana je 1993. godine na Floridi i glazbom se nije prestala baviti sve do danas. Diljem svijeta uspjeli su prodati više od sto milijuna albuma, što ih čini najuspješnijim boy bendom u povijesti.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene