Sve je analizirano

Stručnjaci otkrili što je to Meghan šaputala Harryju u crkvi, jedna stvar mu je jako teško pala?

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 +8 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Čitači usana otkrili su kako je Meghan Markle pokušala umiriti princa Harryja na misi tijekom proslave jubileja kraljice Elizabete.

Meghan Markle i princ Harry pojavili su se na proslavi Kraljičina platinastog jubileja usred napetosti s članovima britanske kraljevske obitelji koja traje već nekoliko godina.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Par je najveću pažnju privukao na misi u katedrali Svetog Pavla, a sada je otkriveno otkrio što je Meghan govorila Harryju te da ga je zapravo pokušala umiriti jer mu je sve to očito predstavljalo određeni stres.

"Da, bit će sve dobro", otkrili su čitači s usana koje su angažirali pojedini britanski mediji, između ostalih i The Sun.

U crkvi su sjedili udaljeni od princa Williama i Kate Middleton i nisu s njima razgovarali, baš kao ni s princom Charlesom i Camillom Parker Bowles.

37-godišnji Harry i 40-godišnja Meghan u javnosti su se tijekom kraljičinog četverodnevnog slavlja rijetko pojavljivali , a većinu vremena provodili su u Frogmore Cottageu gdje su nekada i živjeli. Prema riječima kraljevske autorice Ingrid Seward njemu je teško palo što je stavljen u drugi red i da se teško nosio s time tijekom boravka u Britaniji.

"Palača je bila odlučna kako se Harry i William neće zajedno fotografirati koje bi mogle otkriti neprijateljstvo između braće i da se neće zajedno pojavljivati. Harryju je teško podnio što mora biti u bratovoj sjeni", izjavila je Ingrid za The Sun.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry, Meghan Markle +14 Princ Harry i Meghan Markle Zanimljivosti Meghan i Harry objavili su novu fotku kćeri Lilibet, a kraljica je odbila jedan zahtjev kad je djevojčica u pitanju!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 +6 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene