Bio je nestašan

Otkrivena još jedna ljubavnica princa Charlesa? Tvrdio da je ona jedina žena koja ga je ikad razumjela

Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +0 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Galerija

Mnogi vjeruju da je Camilla ljubav njegova života, no osim princeze Diane i Camille, princ Charles imao je još jednu veliku ljubav.

Nasljednik britanske krune navodno je osim Camille Parker Bowles imao još jednu ljubavnicu, a radi se o ženi za koju je govorio da ga jedina razumije.

Pogledaj i ovo Pogreb princeze Diane nešto su snimili u tajnosti U pripremi emotivne scene tragične smrti princeze Diane i pogreba, Britance razljutili prizori privatnih scena

Britanski mediji pomno prate vezu Camille i Charlesa, a iako su tijekom svoje dugogodišnje ljubavi oboje bili u braku, napokon su se vjenčali 2005. godine. Mnogi vjeruju da je Camilla ljubav njegova života, no osim princeze Diane i Camille, Charles je imao još jednu veliku ljubav.

Britanski Express piše kako je princ bio nestašan kao mladić te je imao brojne žene, no jedna od njih ipak se isticala. Radi se o Dale Tryon, koja je bila u braku s jednim od prinčevih najboljih prijatelja, Lordom Anthonyjem Tryonom. "Neki čak govore da je Charles nju opisivao kao jedinu ženu koja ga razumije. Dale je tijekom godina jako pažljivo pričala o Charlesu o medijima te je negirala sve navode da je ikada bila u vezi s princem", kaže izvor blizak kraljevskoj obitelji.

U isto vrijeme dok je bio s Dale navodno je počela i njegova romansa s Camillom. Dale i Camilla nazvale su svoje sinove Charles, i jednom i drugom princ je bio kum, a jedna drugu nisu mogle podnijeti.

Dale je preminula 1997. godine, tri mjeseca nakon smrti princeze Diane.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid (Foto: Instagram) +0 Bella Hadid (Foto: Instagram) Celebrity Najtraženija manekenka današnjice u čudnoj vjenčanici pokazala gole grudi, ali i dobila niz pohvala

Marko Braić i Lu Jakelić u borbi do zadnjeg refrena: „Znaš što znači cringe?“ I TLZP

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene