preminuo 9. siječnja

Obitelj glumca Boba Sageta objavila uzrok njegove smrti: "Mislio je da to nije ništa opasno te je otišao spavati..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bob Saget je 9. siječnja u Orlandu na Floridi pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi, dan nakon komičarskog nastupa. Obitelj je sada otkrila uzrok njegove smrti.

Američki glumac i komičar Bob Saget umro je od ozljede glave za koju vjerojatno nije mislio da je opasna, objavila je njegova obitelj u srijedu.

Pogledaj i ovo Puna kuća (Foto: Profimedia) U braku više od tri godine Posljednje fotografije i snimke Boba Sageta i njegove supruge tjeraju suze na oči, prije samo dva tjedna proveli su prvi zajednički Božić

Saget je 9. siječnja u Orlandu na Floridi pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi, dan nakon komičarskog nastupa u blizini Jacksonvillea.

"Vlasti su zaključile da je Bob umro zbog ozljede glave", priopćila je njegova obitelj.

"Zaključeno je da se slučajno nečim udario u potiljak, mislio je da to nije ništa opasno te je otišao spavati", stoji u priopćenju.

Istražitelji su ranije odbacili da je Saget umro zbog droge ili da je u pitanju zločin te su vjerovali da je bila riječ o infarktu ili moždanom udaru.

Sprovod zvijezde serije "Puna kuća" održao se 14. siječnja u Los Angelesu. Iza sebe je ostavio suprugu Kelly Rizzo te tri kćeri, Laru, Aubrey i Jennifer.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene