hoće li mu to uspjeti?

Otac Meghan Markle iznenadio najnovijim zahtjevom koji bi mogao donijeti velike probleme njegovoj kćeri

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) +0 Thomas Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Otac Meghan Markle, Thomas Markle posjetio je imanje voditeljice Oprah Winfrey i predao joj pismo sa svojim zahtjevom.

Otac Meghan Markle, Thomas Markle osobno je dostavio pismo k Oprah Winfrey u kojem je iznio svoj zahtjev na koji čeka odgovor. 

Pogledaj i ovo Thomas Markle "Želim mu sve..." Oglasio se otuđeni otac Meghan Markle i poslao poruku kralju Charlesu, za njega je imao samo posebne riječi

76-godišnji umirovljeni, holivudski, direktor rasvjete dovezao se do imanja voditeljice u Montecitu u prošli četvrtak, piše The Sun. Britanski tabloid je objavio fotografije na kojima se vidi Thomas u ležernom izdanju kako predaje svoje pismo Oprahinom članu osiguranja. 

Markle u njemu, kako pišu strani mediji,zahtijeva intervju s voditeljicom kako bi objasnio svoju stranu priče i odnos s Meghan. Thomas je još prošle godine najavio ovaj potez, a čini se kako ga je na njega sada potaknuo intervju njegove kćeri i njezinog muža, princa Harryja. 

"Napisat ću pismo Oprah u kojem ću je tražiti priliku da govorim", ispričao je umirovljenik. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Oprah pristati jer bi ovaj intervju mogao odjeknuti u javnosti jednako kao i onaj s Meghan s obzirom da su njihovi odnosi već nekoliko godina narušeni. 

Thomas je najavio i tužbu protiv kćerinih prijatelja koji su otkrili medijima da mu je poslala pismo nakon svog vjenčanja s princem. "Pokušavam saznati imena i poduzeti zakonske mjere. Rečene su laži o meni, to je kleveta", istaknuo je Markle. 

Inače, Meghan je u veljači pobijedila u sudskom sporu protiv izdavača novina Associated Newspapers Limited čiji je tabloid Mail prekršio njezinu privatnost i objavio 2018. pismo koje je napisala ocu.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene