Oči svijeta uperene u njih

Spremne na sve: U zadnji tren potrošile su poveću svotu novca kako bi zablistale na crvenom tepihu

Lady Gaga i Glenn Close (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Glenn Close (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Glenn Close (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: AFP) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Glenn Close (Foto: Getty Images) Glenn Close (Foto: Getty Images) Emma Stone (Foto: Getty) +0 Emma Stone (FOTO:Getty) Galerija

Emma Stone, Lady Gaga i Glenn Close prijavile su se u kliniku za suzbijanje iznenadnih nepravilnosti na koži kako bi zablistale ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar.

Još nekoliko sati i stigla nam je najglamuroznija noć u Hollywoodu - 91. po redu dodjela Oscara.

Pogledaj i ovo Can You Ever Forgive Me (Foto: Profimedia) - 2 Can You Ever Forgive Me Prepoznajete li ju? Debeljuca iz "Djeveruša" dokazala da je spremna za ozbiljne uloge

Dodjelu nagrada pratite uživo OVDJE. 

Sve je spremno za spektakl, a sve oči svijeta uperene su u holivudski Dolby Theatre.

Dodjela počinje u 2 sata po srednjoeuropskom vremenu, a nominirani za ovu prestižnu nagradu, kao i svi uvaženi gosti i uzvanici već su polako počeli pristizati na crveni tepih.

A posebna će pozornost, kao i svake godine, biti na damama i tome što će odjenuti za ovu važnu noć. Također, pomno će se gledati i njihova šminka te frizure, a tri nominirane glumice za ovu prestižnu nagradu poduzele su i neke dodatne korake kako bi zablistale.

Radi se o Emmi Stone, Lady Gagi i Glenn Close koje su se prema pisanju britanskog The Suna prijavile u kliniku za suzbijanje iznenadnih nepravilnosti na koži, kako bi njihova koža izgledala savršeno kada stanu pred objektive, ali i na pozornicu u slučaju da budu proglašene najboljima u kategoriji najbolje glavne, odnosno najbolje sporedne glumice, u kojoj je nominirana Emma Stone, dobitnica Oscara 2017. godine u kategoriji najbolje glumice za ostvarenje u filmu "La La Land".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Super badass 💪 #emmastone

A post shared by emma stone ♥ (@emmastones.official) on

Radi se o tretmanu suzbijanja prištića i ostalih nepravilnosti na koži koji stoji 500 dolara po mjestu djelovanja koje se isušuju i uništavaju laserima nakon što se u kožu ubrizga lokalni anestetik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

"Razne mane na njihovim licima pojavljuju se uglavnom zbog velikog stresa. Glumice na dan dodjele dolaze u kliniku u 4 ili 5 ujutro na tretman. Nakon njega niti jedna nepravilnost više neće biti vidljiva na licu", otkriva doktor Lancer iz spomenute klinike koji je savojim klijentima na raspolaganju 24/7, a priznao je kako mu se u kliniku prijavilo 18 poznatih klijentica koje će šeteta i Oscarovskim crvenim tepihom, među kojima su tri nominirane glumice.

Nadamo su da će sve biti zadovoljne tretmane te neće dopustiti da ih pojede trema... 

Tko je sve nominiran za najprestižniju filmsku nagradu pogledajte OVDJE. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene