Za pamćenje

Imamo novu kraljicu Hollywooda koja je urnebesnom i neočekivanom gestom u govoru zahvale sve oduševila

Olivia Colman (Foto: Getty Images) Olivia Colman (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Colman (Foto: Getty Images) Olivia Colman (Foto: AFP) Olivia Colman glumi kraljicu Anne Rami Malek (Getty Images) Rami Malek (Foto: AFP) Rami Malek (Foto: Getty Images) +0 Olivia Colman (Foto: Getty Images) Galerija

Olivia Colman i Rami Malek u svojim su govorima zahvale na dodjeli Oscara prisjetili djetinjstva i dječjih snova.

Glumica Olivia Colman postala je nova kraljica Hollywooda nakon što je kući ponijela Oscara na najbolju žensku ulogu na 91. dodjeli najprestižnije filmske nagrade i to za ulogu kraljice Anne u filmu "Miljenica".

Pogledaj i ovo showbuzz Bend potvrdio Američka filmska akademija objavila: Queen će nastupiti uživo na dodjeli Oscara u nedjelju

45-godišnja britanska glumica bila je presretna i dirnuta nakon proglašenja što nije mogla sakriti tijekom svog inspirirajućeg i slatkog govora zahvale, kojeg je posvetila svim malenim djevojčicama na svijetu.

"Svim djevojčicama koje su ispred svojih televizora, nikad ne znate! Nekad sam radila kao čistačica i provela puno vremena sanjajući i zamišljajući ovaj trenutak", izjavila je Olivia.

Cijeli govor je bio ispunjen emocijama dok je odavala počast mnogobrojnim suradnicima ali kolegama. Zbog toga se malo odužio, pa su je ljudi iz Akademije pokušali požuriti na što im je ona odgovorila urnebesnom gestom, ili možda nepristojnom jer im je isplazila jezik u jednom trenutku, no to joj nitko nije zamjerio. 

"Moram zahvaliti puno ljudi. Yorgosu Lanthimosu, mom najboljem redatelju i najboljem filmu s Emmom i Rachel, dvije najdraže žene u koje sam za zaljubila i s kojima je najljepše raditi. Ne možete zamisliti kako je bilo lako raditi s njima", otkrila je Olivia.

U kategoriji za najbolju glumicu natjecala se s Glenn Close, Yalitzom Aparicio, Lady Gagom i Melissom McCarthy.

"Bilo je to poprilično stresno. Ove je presmiješno. Osvojila sam Oscara", rekla je u čudu Olivia.

A dirnut je bio i Rami Malek koji osvojio Oscara za glavnu mušku ulogu u filmu "Bohemian Rhapsody" utjeloviši Freddieja Mercuryja.

Nakon što je zahvalio roditeljima, Akademiji i svima koji su mu dali šansu, 37-godišnji glumac također se, kao i Olivija, osvrnuo na dane svog djetinjstva.

"Razmišljam kako bi bilo, u prošlosti, reći malenom Ramiju da bi mu se ovo moglo jednog dana dogoditi, ali mislim da bi njegova malena, kovrčava glava tada eksplodirala. Taj dječak se tada borio s vlastitim identititetom", izjavio je Rami.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto:Getty Images) Kendall Jenner (Foto:Getty Images) Kendall Jenner (Foto:Getty Images) Kendall Jenner (Foto:Getty Images) +4 Kendall i Caitlyn Jenner (Foto: Getty) Oscar 2019 Je li uopće nosila donje rublje? Zbog najvišeg i najčudnijeg izreza ikad manekenka pokazala gotovo sve

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara (Foto: Instagram) +3 Sofia Vergara i Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara (Foto: Getty Images) Oscar 2019 Kolumbijka naglasila poprsje: Kad se ovaj par pojavi negdje zajedno, svi ostali padaju u potpuno drugi plan

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) +3 Zoe i Lenny Kravitz, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Celebrity Ova glumica odlučila se za opciju manje je više, ali rekli bismo da joj to nije trebalo

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene