Slučajno

Glumac krivo istetovirao ime sina kojeg je dobio u kratkom braku s jednim od najpoznatijih modela

Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Miranda Kerr i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Orlando Bloom (Foto: Profimedia) +0 Orlando Bloom i Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Galerija

Orlando Bloom je sina Flynna dobio prije devet godina s bivšom suprugom, supermodelom Mirandom Kerr.

Glumac Orlando Bloom nedavno je oduševio fanove nakon što je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se pohvalio novom tetovažom.

Pogledaj i ovo Damir Urban hrabar potez Pogledajte što je za Urbana napravila njegova obožavateljica, on nije skrivao oduševljenje, a čak joj je i pomogao!

Bloom je otkrio kako je istetovirao ime svog 9-godišnjeg sina u Morseovoj abedeci, no fanovi su ubrzo primijetili grešku. Glumac je naime umjesto imena Flynn istetovirao ime Frynn. 43-godišnjij glumac se odmah prihvatio posla te je popravio tetovažu nakon nekoliko dana.

"Napokon su točkice u redu! Kako se uopće dogodi takva pogreška?", napisao je Bloom u opisu fotografije. Osim imena sina, istetovirao je i sliku svog psa Sidija, koji je uginuo 2016. godine.

Orlando Bloom je sina Flynna dobio prije devet godina s bivšom suprugom, supermodelom Mirandom Kerr. Par se rastao 2013. godine nakon tri godine braka.

Od veljače prošle godine Bloom je zaručen za pjevačicu Katy Perry, s kojom je u vezi od 2016. Nedavno je istaknuo kako jedva čeka dobiti djecu s popularnom pjevačicom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Meghan Markle (Foto: AFP) Celebrity Dok se Meghan hvalisala prijateljima kako joj nitko ne može ništa zabraniti, kraljica ju je ipak nasamarila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene