Bila je uz njega

Shrvana Oprah Winfrey objavila tužnu vijest: ''Čovjek odgovoran za moj život udahnuo je posljednji put''

Oprah Winfrey Oprah Winfrey Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Oprah Winfrey i otac Vernon Winfrey - 1 Oprah Winfrey i otac Vernon Winfrey - 2 Oprah Winfrey i otac Vernon Winfrey - 3 Vernite Lee i Vernon Winfrey - 1 Vernite Lee i Vernon Winfrey - 2 Oprah Winfrey Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) +11 Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Galerija

Poznata voditeljica Oprah Winfrey na društvenim se mrežama oprostila od oca Vernona Winfreyja koji je preminuo proteklog tjedna.

Jedna od najpoznatijih voditeljica na svijetu Oprah Winfrey na društvenim je mrežama objavila tužnu vijest.

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey - 5 Rustikalan štih Oprah Winfrey pokazala je djelić svoga raskošnog doma, za njega je dala nevjerojatnih 50 milijuna dolara!

U 90. godini života preminuo je njen otac Vernon Winfrey, a sahrana se odvila proteklog tjedna.

''Prije manje od tjedan dana odali smo počast mom ocu u njegovom dvorištu. Moj prijatelj i gospel pjevač Wintley Phipps pozdravio ga je pjesmom. Osjetio je ljubav i uživao u njoj dok više nije mogao govoriti. Jučer sam s obitelji uz njegovu postelju imala svetu čast svjedočiti kako je čovjek odgovoran za moj život udahnuo posljednji put. Mogli smo osjetiti da mir ulazi u sobu kad je otišao'', napisala je Oprah uz videozapis na kojem se vidi njen otac i Phipps.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

U komentarima su se slili izrazi sućuti poznatoj voditeljici, a od Vernona se oprostio i gradonačelnik grada Nasvillea John Cooper na koji je pokojni Winfrey ostavio velik utjecaj.

''Izražavam najdublju sućut obitelji Vernona Winfreyja. Vernon je 16 godina služio u Vijeću Metroa i posvetio je svoj život poduzetništvu, brijanju i mentorstvu mladih ljudi u zajednici'', napisao je.

Oprahin otac bio je poznati brijač u ovom gradu preko 50 godina, a bliski izvori za medije su rekli kako je Vernon bio izrazito dobar čovjek te da bi svakome dao košulju sa svojih leđa.

Oprah je nedavno za svog oca pripremila i maleno iznenađenje kako bi ga oraspoložila jer se Vernon već neko vrijeme borio s rakom.

Proglasila je poseban dan za tatu i nazvala ga ''Vernon Winfrey Appreciation Day'', a na malu proslavu pozvala je obitelj i najbliže prijatelje koji su na brižan način malo razveselili Vernona.

Prije četiri godine, voditeljici je preminula i majka Vernite Lee u 83. godini života.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 8 Sofia Vergara - 7 Sofia Vergara - 6 Sofia Vergara - 5 +22 Sofia Vergara - 4 Celebrity Kolumbijska ljepotica slavi 50. rođendan! Iza sebe ima buran život i tragediju koja je obilježila njenu obitelj

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina +15 Severina Celebrity Severina objavila rijetke fotografije sa sinom, posvetila mu dirljiv opis: ''Ti si bio svugdje u mom svemu''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene