Vježbanje se isplatilo

Od jutra do mraka – Dva seksi izdanja za sve uže obline

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najvažniji zadatak Kim Kardashian je vježbanje kako bi izgledala savršeno. Naravno, uz svoje majčinske obaveze i one u reality showu.

Kim Kardashian jako je posvećena svojem izgledu, a kada zahvaljujući licu i tijelu zarađuje milijune, nije teško ustati u zoru i otići na vježbanje.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Ups! Pretjerala s fotošopom? Ljepotica poljskih korijena (pre)bujnom pozadinom zbunila milijune sljedbenika

Kim Kardashian se potpuno preobrazila – ni sestre je nisu prepoznale!

Naravno, reality zvijezdu paparazzi prate u stopu pa su je tako ujutro zamijetili u tajicama i topiću na treningu, a navečer se družila s prijateljicom Brittny Gastineau na večeri u Hollywoodu. Tada je nosila dvodijelni crveni komplet kojim je naglasila svoje slavne obline i utegnute trbušne mišiće.

Reality zvijezda ima vremena za sve, pa je uz svoje majčinske dužnosti, pripreme za vjenčanje, snimanje reality showa... ima vremena i za sebe. Teško je ne primijetiti kako njezine obline izgledaju sve uže i uže - Kim definitivno želi zablistati uz zaručnika Kanyea Westa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene