Pogađate li?

Otkriveno još jedno ime u najiščekivanijem filmu godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jučer je objavljeno da je u filmu '50 nijansi sive' ulogu majke Christiana Greya dobila glumica Marcia Gay Harden

Za sve fanove popularnog bestsellera nabijenog erotikom i senzualnošću '50 nijansi sive', prije par dana u Vancouveru je počelo snimanje istoimenog filma.

Pogledaj i ovo Dakota Johnson i Chris Martin trenuci za opuštanje Par koji svoju vezu čuva kao zmija noge uhvaćen na rajskom odmoru, je li ovaj bijeg odgovor na negativne kritike?

Samo dan poslije, nakon što je potvrđeno da će Rita Ora postati dio glumačke postave kao Christianova sestra Mia, objavljeno je još jedno ime koje će se pridružiti glumačkoj ekipi.

Majku sadomazohističnog ovisnika o seksu i kontroli , Christiana Greya glumiti će akademski nagrađivana 54- godišnja glumica Marcia Gay Harden.

Marcia je poznata gledateljima po ulozi u filmovima 'Magic in the Moonlight', 'Into The Wild' i 'Mystic River' te po serijama 'The Newsroom' i 'Trophy Wife'.

Kao stvorena za tu ulogu!

50 nijansi sive: Procurile prve fotografije sa seta

Kao što je već ranije otkriveno, glumačku postavu čine zgodni Irac Jamie Dornan u ulozi Christiana Greya te Dakota Johnson kao Anastasia Steele, te Rita Ora u ulozi sestre zavodljivog Christiana Greya. Poznata su još neka imena glumačke postave, međutim još se ne zna tko će utjeloviti lik Elene Lincoln- starije seksi plavuše koja je Christianova dugogodišnja prijateljica i koja ga je uvela u svijet robovlasničkog seksa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene