Uhvaćena!

Uvjerite se sami: Jelenin Instagram pun je golišavih fotki, bez ijedne mane, ali u stvarnosti to baš i nije tako

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpski fotografi uhvatili su Jelenu Karleušu pri dolasku na snimanje showa "Zvezde granda" i pritom snimili neke njezine nesavršenosti koje se inače trudi sakriti.

Instagram profil jedne od najvećih estradnih zvijezda susjedne nam Srbije, 41-godišnje Jelene Karleuše pun je fotografija koje ju prikazuju u najboljem mogućem izdanju, bez ijedne mane na tijelu ili licu, uvijek besprijekorno dotjerane u  skupim dizajnerskim komadima.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Ovih dana Jelena je podijelila nekoliko fotografija s povratka na snimanje showa "Zvezde granda" u kojem sudjeluje kao članica žirija i kojima se htjela pohvaliti zategnutim tijelom, točnije bujnim dekolteom i vitkim nogama u minijaturnoj haljini leopard uzorka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

"Velika mačkica", napisala je uz jednu od objavljenih fotografija. 

Njezini su joj se obožavatelji divili i udjelili joj brojne komplimente na račun izgleda, no da ipak nije sve tako savršeno, pokazuju one neobrađene fotografije na kojima se jasno vidi celulit koji na fotografijama na njezinom Instagramu ne postoji, a jasno je da si je i poprilično stanjila struk.

Koliko je razlika u fotografijama provjerite u našoj galeriji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene