Ne izgleda najbolje

Snimka omiljenog glumca zabrinula obožavatelje, trudio se sakriti očiti problem, ali svi su primijetili što se događa

Tom Hanks Tom Hanks Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hanks - 1 Tom Hanks - 2 Rita Wilson i Tom Hanks - 8 Rita Wilson i Tom Hanks - 5 Rita Wilson i Tom Hanks - 4 Rita Wilson i Tom Hanks - 3 Rita Wilson i Tom Hanks - 9 Rita Wilson i Tom Hanks - 1 Rita Wilson i Tom Hanks - 7 Rita Wilson i Tom Hanks - 6 +17 Rita Wilson i Tom Hanks - 2 Galerija

Na društvenim je mrežama objavljen video u kojem se Tomu Hanksu nekontrolirano tresu ruke, što je pokušao prikriti, ali nije uspio.

Holivudski glumac Tom Hanks izazvao je veliku zabrinutost među svojim obožavateljima nakon što se pojavio video u kojem se trudio obuzdati drhtanje ruke kojom je držao mikrofon, što mu baš i nije uspjelo.

Pogledaj i ovo Tom Hanks Žestoke kritike Tom Hanks doživio neugodno iznenađenje, nominiran je za čak tri Zlatne maline: Pojavljuje s gomilom lateksa na licu i ima bizaran naglasak

Snimka je nastala prilikom Tomove izjave vezane uz novi film "Elvis" u kojem glumi menadžera Elvisa Presleyja, a koji je bio sniman u Australiji.

"Nema boljeg mjesta na svijetu za snimanje filma nego ovdje na Zlatnoj obali", izjavio je 65-godišnji Tom držeći mikrofon u desnoj ruci, dok je lijevu držao skrivenu u džepu. Ruka mu se vidljivo tresla, onda je pokušao premjestio mikrofon u drugu, no problem nije uspio prikriti.

Video pogledajte OVDJE

Strani mediji prenose kako je Tomu dijagnosticiran tremor, bolest koja se javlja zbog povećanog stresa, zasad nije otkriveno ima li i dodatnih problema sa zdravljem pa su mnogi obožavatelji u strahu za njega.

Tom je odavno osvojio simpatije publike diljem svijeta svojim karakterom, ali i filmskim ostvarenjima poput onog u "Forrest Gumpu" za kojeg je osvojio Oscara, kao i mnogim drugim filmskim ostvarenjima. U sretnom je braku s kolegicom Ritom Wilson od 1988. godine te imaju sina Cheta i Trumana Theodorea. Tom iz prijašnjeg braka ima kćer Elizabeth i sina Colina koji je poznati glumac.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić +10 Marko Grubnić, Maja Šuput i Igor Mešin Celebrity Grubnić objavio fotke s remonta u klinici za uljepšavanje, zaključio i da savršenstvo ipak postoji: "Ljepše ne može"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene