pogledajte spot

Jacques rasplakao fanove: "Zapalit ćeš Eurosong!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spot s kojim će nas Jacques predstavljati u Kijevu danas je premijerno objavljen na njegovoj službenoj Facebook stranici.

Mjesec dana nakon što je u javnost prvi puta puštena pjesma "My friend" s kojom će nas Jacques Houdek ove godine predstavljati na Eurosongu predstavljen je i službeni videospot.
Spot je, baš kao što je i najavljen, jednostavan i prikazuje život na ulicama grada. Spot je režirala uspješna redateljica Katja Restović, s kojom je Jacques Houdek više puta izvrsno surađivao u izradi videospotova "Miris žene", "Kao kiše kap", "Otkad nemam te", "Zid".

Pogledaj i ovo Jacques Houdek - 3 Njihov bog bogatstva! Jacques Houdek predstavio se publici u Kini: "Neobičan sam im i simpatičan pa bi se i slikali sa mnom na ulici!"

"Videospot će biti veoma human, emotivan i topao, s porukom koja slavi život kao čudo. Različitosti nas trebaju spajati, a ne razdvajati jer život nije glavna proba, nego ga treba zaista živjeti u svakome trenutku. Svi mi to vrlo često zaboravimo, zanemarimo te su mi i zato ovaj videospot i pjesma pravi izazov", kazala je Katja uoči početka snimanja spota. "Hvala svima na sudjelovanju i pomoći u realizaciji ovog spota. Uživajte!", poručio je Jacques svojim pratiteljima na Facebooku.

"Ovo budi emociju do kraja, naježi kožu i pjesma i spot, poruka je vrh vrhova. Ako ovo svijet ne prepozna onda ga treba žaliti. Jacques idi po ono što ti pripada, pobjedu! Sretno!", "Čarobna glazba i svjetski glas! Uz ovakav predivan spot i tekst koji izaziva suze u današnjem okrutnom svijetu. Zapalit ćeš Eurosong" i "Osim emocije u tvojem glasu kojom očaraš osjetila sam emotivnu energiju iz svake sekunde spota. Suze su mi došle. Bravo!", samo su neki od komentara koji su osvanuli odmah nakon premijere spota.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene