Uzbuđenje raste

Krv, seks i spletke - recept koji će vas prikovati za naslonjače

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hoćemo li napokon dobiti odgovore na brojna pitanja koja nam se nameću? Hoće li nedorečene stvari dobiti svoj epilog? Hm... s njima se nikada ne zna.

Milijuna obožavatelja diljem svijeta, točnije, njih više od sedam milijuna, u samo 24 sata pregledalo je na YouTube-u novi trailer za ultra popularnu seriju 'Game of Thrones'. Serija koja nam je posebno draga i zbog činjenice da je snimana u Dubrovniku, koji, eto, više nije samo glavni grad kraljevstva, već i centar svemira zbog snimanja novog nastavka 'Star Wars' sage.

Pogledaj i ovo Thor Björnsson (Foto: Instagram) nevjerojatna transformacija! Snagator iz "Igre prijestolja" šokirao izgledom nakon što je izgubio čak 50 kilograma: "Od planine do stijene"

Dubrovnik je očito grad koji može 'glumiti' bilo što u bilo kojem vremenu i u bilo kojoj galaksiji, a da ne govorimo o tome kakva je to reklama za našu zemu.

No vratimo se seksu, ubojstvima i nevjerojatnim spletkama koje nas očekuju u novoj sezoni 'Thronesa'. Kreatori serijala uvijek iznova šokiraju neočekivanim događajima koji nas često naljute, rastuže ili toliko iznerviraju da se po stoti put zaklinjemo kako više nećemo gledati seriju. Eh, kao da je to moguće.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene