Vila od 2,2 milijuna dolara

Novi luksuzni dom zločestog dečka Hollywooda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zločesti dečko Hollywooda, Christian Slater, zadnjih se nekoliko godina smirio. Zavirite u njegov novi luksuzni dom od 2,2 milijuna dolara.

Poznati glumac Christian Slater vlasnik je nove luksuzne vile u talijanskom stilu na Floridi za koju je izdvojio 2,2 milijuna dolara. Miami je dobio novu zvijezdu u svojem gradu, a vila 'Dolce Far Niente' se nalazi na osamljenom području okruženom palmama.

Pogledaj i ovo Helena Seger Starija od njega 11 godina Partnerica Zlatana Ibrahimovića u tijesnom outfitu pokazala da nimalo ne zaostaje za njim kad su kondicija i trening u pitanju!

Prava je to idilična slika kao iz hollywoodskog filma, a novi luksuzni dom Christiana Slatera ima sve što poznati glumac može poželjeti. nakon nekoliko problema sa zakonom, te odsluživanja zatvorske kazne od tri mjeseca 1997. , Slater se smirio i postao uzoran obiteljski čovjek.

>> Otvorena vrata glamura i kiča: Dobrodošli u vilu s 24-karatnim bazenom!

Mramorni podovi, velika kuhinja sa svom opremom, velika dnevna soba s kaminom, blagovaonica s velikim ulaznim vratima od mahagonij drveta, ... tu su i četiri spavaće sobe i tri velike kupaonice, te parna kupelj, donosi agencija s nekretninama Trulia. Velika terasa savršena je za ljeto, a vanjski bazen čak se može zagrijati za one hladnije večeri.

Christian Slater inače je najpoznatiji po ulozi u filmu 'Poštar uvijek zvoni dva puta', 'Ime ruže', 'Intervju s vampirom'... te mnogi drugi. Trenutno radi na filmu s glumcem Shia LeBeouf 'Nymphomaniac' koji se s nestrpljenjem očekuje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene