Tko ju je ubio?

Nova teorija o smrti slavne glumice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hollywoodska glumica Natalie Wood umrla je nakon nesreće na jahti prije više od 30 godina, no policija je sada došla do novih dokaza koji bi mogli riješiti misterij.

Njezina smrt nikada neće biti prežaljena u Hollywoodu. Natalie Wood preminula je prije više od 30 godina, no što se točno dogodilo na jahti nakon koje više nikada nije viđena još se točno ne zna.

Pogledaj i ovo showbuzz Svjedok prijavio svađu supružnika 'Nisam prijavio nestanak supruge jer sam mislio da se seksa okolo'

Ipak, Radar Online piše kako je policija došla do novih šokantnih dokaza: 'Policijski istražitelji još jednom su pregledali sve dokaze oko smrti Natalie Wood. Prema novim dokazima s autopsije, pokazalo je količinu urina u mjehuru što dovodi do zaključka kako je bila u nesvijesti kada je već dospjela u vodu.'

Misteriozne smrti slavnih zbog koje i danas intrigiraju mnoge!

Policija je navodno u novu teoriju o smrti uplela i njezinog supruga Roberta Wagnera za kojega se sumnja da je svoju tada 43-godišnju suprugu u nesvijesti bacio s jahte. Američki mediji su se još jednom raspisali o šokantnim novim detaljima, no još nema službenih dokaza o svemu.

Ono što se zna jest da je Natalie Wood umrla 29. studenog 1981. od posljedica utapanja. Po toksikološkom nalazu, u trenutku smrti bila je u alkoholiziranom stanju. Preminula je u 43. godini života, a svoju karijeru je počela još kao djevojčica kad je sa 9 godina glumila u filmu 'Čudo u 34. ulici'. Osim toga, proslavila se i filmovima 'Buntovnik bez razloga' te 'Priča sa zapadne strane'. Bila je nominirana i za Oscara, ali kipić nije osvojila.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene