novi problemi

Harry i Meghan na udaru kritika zbog jednog detalja na novoj obiteljskoj fotografiji, je li moguće da su to napravili svojem djetetu?

Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) getty images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle na novoj božićnoj čestitki prvi su put pokazali kćerkicu Lilibet, no svima je za oko zapeo jedan detalj na malenom Archieju.

Princ Harry i Meghan Markle objavili su blagdansku čestitku, na kojoj su prvi put pokazali šestomjesečnu kćerkicu Lilibet.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Par je sa svojom djecom pozirao pred svojim domom u Kaliforniji u opuštenim izdanjima, i dok je prizor izazvao veliko oduševljenje javnosti, zbog jednog detalja našli su se i na meti kritika.

Radi se o kosi dvogodišnjeg Archieja, za koju mnogi smatraju da je na fotografiji retuširana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

"Fotošopirali su dijete, je li moguće", "Fotošopirali su kosu, promijenili boju i dodali kosu i malenom i njegovom ćelavom ocu. Uživajte", "Ovo je teški Photoshop, Archie je donedavno imao ravnu smeđu kosu", "Oh, pogledajte ovog lažnog Archieja i fotošopiranu bebu", "Svaki normalni roditelj smatra da su njegova djeca savršena i da im ne treba Photoshop, ali ne i oni", neke su od brojnih kritika koje su preplavile Twitter.

Mnogi su podijelili i Archiejevu fotografiju koju je Meghan pokazala kada je nedavno gostovala u showu Ellen DeGeneres i na kojoj mu kosa izgleda potpuno drugačije.

S druge strane, žene diljem svijeta poželjele su Archiejevu boju kose pa je tako pretraga pojma "ginger hair dye", odnosno "narančasta boja za kosu", u samo sat vremena od objave fotografije narasla za 1150 posto.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives skinula sve sa sebe pa objavila fotku, pogled na svu njezinu raskoš zaklonio je samo jedan detalj!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Ćurković i Andrej Kramarić Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Mia Ćurković (Foto: Instagram) +1 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Celebrity Kramarić se javio s odmora i prvi put pokazao sinčića Viktora, a poglede je ukrala i njegova prezgodna supruga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene