Ne bi dugo besposličarili

Čime bi Nives zamijenila mikrofon, a Sementa svjetla reflektora? Evo što bi radili da nisu poznati!

Sementa Rajhard, Marko Petrić, Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Sementa Rajhard, Marko Petrić, Nives Celzijus (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sementa Rajhard (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Sementa Rajhard, Marko Petrić, Nives Celzijus (FOTO: Instagram) +0 Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Galerija

Nives Celzijus, Sementa Rajhard i Marko Petrić otkrili su nam čime bi se bavili da se ne bave glumom.

Njihovi likovi uveseljavaju nas iz dana u dan u seriji "Čista ljubav".

Pogledaj i ovo showbuzz Zgodna glumica Situacija će se jako zakomplicirati: Lijepa Sementa unijela pomutnju

Iako ih vrlo vjerojatno ne možete zamisliti da se bave nečim drugim, sigurni smo da bi njihovi talenti došli do izražaja i u nekim drugim područjima. Da im propadne glumačka ili pjevačka karijera, oni ne bi dugo besposličarili. Zvijezde serije "Čista ljubav" već sad imaju plan B. Nives Celzijus teško može zamisliti život podalje od estrade i neizvjesnosti koju ovaj posao nosi sa sobom. Ipak, da mora odabrati, mikrofon bi zamijenila ljekovitim razgovorima.

"Možda bih se odlučila za psihologa ili tako nešto, ali i u glumi je prisutan taj jedan segment, tako da sam u potpunosti ispunila svoja očekivanja", kaže Nives.

Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram)

Život podalje od svjetala reflektora ne može zamisliti ni Sementa Rajhard. Mlada glumica i pjevačica obožava svoj posao, a da se ne bavi njime, ne bi otišla daleko od ovog posla. "Vjerojatno bih bila neka PR agentica. Nemam drugih želja. Zadovoljna sam svojim životom, to je već odavno isplanirano, tako da bih opet bila u ovim vodama. Nigdje od estrade", ističe Sementa.

Sementa Rajhard (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Sementa Rajhard (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)

No zato bi od života u pod konstantnim povećalom javnosti pobjegao Marko Petrić. "Kad sam bio mali, stalno sam govorio da bih htio biti veterinar. Volim životinje, iako nemam nijednu svoju jer nemam dovoljno vremena. Ali svakako ću udomiti neku životinju kad mi se oslobodi raspored", kaže Marko, kojeg su osim životinja u djetinjstvu fascinirali i akcijski junaci kao što su Sylvester Stallone i Arnold Schwarzenegger.

"Volio sam gledati filmove s akcijskim junacima, tako da sam se zamišljao i u tim nekim situacijama, ali onda te život odvede u sasvim drugom smjeru. Srećom, gluma dopušta da se baviš različitim stvarima, barem na jednoj površnoj razini. Ustvari, tako se mogu igrati da sam to što sam oduvijek želio biti", zaključuje Marko.

Više pogledajte u videu Showbuzz.hr-a.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene