Gola pjevačica

Napravila brodolom svojim dekolteom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljetni megahit 'Karanfili' obara sve rekorde slušanosti, a trenutno je i najemitiranija pjesma u hrvatskom eteru od bilo kojeg domaćeg izvođača zabavne glazbe.

U korzetu koji je jedva zadržavao grudi da se ne razlete na sve strane, Nives je napravila odličnu atmosferu u Čakovcu prije dva tjedna. Do sada smo imali priliku vidjeti samo slike a sada je tu i video kao dokaz!

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 4 primila se alata Samo Nives Celzijus može ovako izgledati dok radi teški fizički posao, a pokazala je i da je prava majstorica: ''Svaka čast, ovo ne viđamo svaki dan!''

Čini se da joj ove godine baš dobro ide! Tko bolje potapa brodove, NIves ili Danijela?

Hladila se u plićaku i pozdravila fanove!

'Svoja obećanja uvijek održim pa tako i ono dano publici početkom ljeta kad smo tek lansirali 'Karanfile'. Rekla sam da sam iznimno zadovoljna jer sam se ostvarila kao model i kao spisateljica, a u idućim godinama cijelu svoju ambiciju usmjerit ću u pjevačku karijeru. Baš zato, hvala mojoj vjernoj publici koja me u tome maksimalno podržava, jer svi vikendi u iduća dva mjeseca su mi već zauzeti s koncertima diljem Hrvatske', istaknula je Nives.

Al da ne bi bilo da je sve u dekolteu, Nives nas je počastila nešto čednijom slikom s medvjedićem u ruci, kojeg je do duše, malo teže primjetiti zbog nekih drugih atributa.

 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android |Twitter | Facebook   

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene