skupa na putovanju

Ecija i Nives javile su se s egzotične destinacije gdje dodatno podižu temperaturu u seksi badićima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus i Ecija Ivušić otkrile su da se trenutno nalaze u Egiptu te su obje na Instagramu objavile svoje fotografijeu kupaćim kostimima.

Nakon što su se na svojim Instagramima javile iz turskog Istanbula, Nives Celzijus i Ecija Ivušić na društvenoj mreži otkrile su gdje su nastavile svoje putovanje.

Pogledaj i ovo Goran Navojec i Tomislav Marić ToMa kao Vice Vukov, TLZP "U dušu si me dirnuo" Gorana Navojca nismo navikli vidjeti ovako emotivnog, evo što mu je izmamilo suze na oči

"Ovih dana neuobičajeno je vruće u Egiptu" napisala Nives je uz seksi fotku na kojoj pozira uz bazen u gornjem dijelu bikinija i kratkim hlačama, a mnogi njezini pratitelji su se složili kako je dodatno podigla temperaturu u toplom Egiptu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

I Ecija se iz Egipta javila fotkom u badiću, koju možete vidjeti u našoj galeriji, a i ona je od svojih pratitelja dobila brojne lajkove i komplimente.

Njih dvije prijateljice su već nekoliko godina, a zadnji put su skupa odmarale u Splitu prošlog ljeta odakle su se također javile u seksi badićima te su zajedničkom fotkom užarile društvene mreže.

Nives je i ranije ovog tjedna za Instagram pozirala u kupaćem kostimu i to na svojoj terasi dok je vani padala kiša. A da izgleda atraktivno i kada ne nosi badiće, dokazuje iz vikenda u vikend svojim outfitima u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je članica žirija.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 29. svibnja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene