Jesu li u pravu?

"Pretjerala je": Ljudi se obrušili na Ninu Morić, a sve zbog njezinih kilograma

Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić (Foto: Instagram) +0 Nina Morić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Morić pozirala je u čednom izdanju, onom kojem za cilj nikako nije bila provokacija. Ipak... manekenka je često na meti zbog svoje kilaže!

Nina Morić opet je šokirala svoje obožavatelje i pratitelje na društvenim mrežama, no ovog puta nije u pitanju ekscesno ponašanje. Mnogi su joj, naime, zamjerili njezinu manekensku liniju i mršavost. Pozirala je za Instagram u šarenom, širokom džemperu i bijelom hlačama, a čedno izdanje izazvalo je polemike jer odjeća s Nine visi. Ipak, treba napomenuti da je džemper koji je Nina nosila i zamišljen da visi te joj upravo tako treba pristajati.

Pogledaj i ovo Fabrizio Corona (Foto: Instagram) lavina reakcija Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

Nekima to ipak nije dovoljno dobar argument, pa su se javili komentari poput ovog: "Teško je ne primijetiti njenu mršavost, pretjerala je". Bilo je ipak i onih koji su je pohvalili zbog lijepa i mladolika izgleda.

 

Domani sarà una lunga giornata. Non vedo l’ora di camminare fra la gente e dire quanto io e molti di noi gli siamo vicini.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene