Opet u zatvor

SAKRIO MILIJUNE Nina otkucala bivšeg pa se sad naslađuje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatica s talijanskom adresom pokrenula je istragu protiv bivšeg supruga zbog utaje poreza.

Osebujna Nina Morić ponovo likuje. Njen bivši suprug i otac njenog sina Carlosa Fabrizio Corona završio je iza rešetaka zbog utaje poreza, a bivša manekenka ne krije sreću takvim raspletom.

Pogledaj i ovo Nina Morić (Foto: Instagram) Ne nosi baš ništa Naša manekenka koja je stekla svjetsku slavu objavila golu fotografiju, u prvom je planu tetovaža koja simbolizira buran brak s bivšim

"Ciao, Fabri, sad možeš učiti anđele kako utajiti porez" poručila je Morić svom bivšem suprugu putem Facebooka.

Corona je, pišu talijanski mediji, uhićen prije tri tjedna nakon što je u domu, točnije na tavanu njegove asistentice Francesce Persi, pronađeno je 1,7 milijuna eura za koje se vjeruje da su stečeni na nelegalan način. Sudac je odbio Fabrizija pustiti uz jamčevinu pa će u zatvoru ostati do siječnja kad je zakazano prvo ročište.

 

Sorridi sempre,comunque#sipuede

A photo posted by Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal) on

 Ovo nije prvi put da Corona ima problema sa zakonom. Već je bio iza rešetaka zbog iznude novca, a ovog puta navodno ga je otkucala upravo Nina koja je pokrenula istragu o Fabrizijevoj utaji poreza.

Nina i Fabrizio u braku su bili šest godina, a njihov brak bio je prožet brojnim skandalima. Hrvatica s talijanskom adresom trenutno uživa u vezi s Marijom Luigijem Favolosom, a upravo njen sadašnji partner medijima je otkrio da je Nina pokrenula istragu protiv svog bivšeg supruga.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene