Koja transformacija!

Nina Badrić zbunila fanove fotkom koju je objavila, neki su se zapitali je li to njezina dvojnica

Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić +0 Nina Badrić Galerija

Pjevačica Nina Badrić istaknula je kako je ključ dobrog izgleda jednostavnost i s njom su se složili njezini obožavatelji koji su joj dali brojne komplimente.

Pjevačica Nina Badrić (47) često dijeli fotografije na Instagramu, a u posljednje vrijeme oduševljava seksi kombinacijama u kojima ističe svoj dekolte. Nina je za svoju sliku koju je objavila u ponedjeljak, a na kojoj na kojoj ima crno-bež kombinaciju i kovrčavu kosu, dobila brojne komplimente. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

"Jednostavnost je ključ", istaknula je pjevačica. Obožavatelji su se složili s njezinom tvrdnjom i komentirali kako joj ne treba šminka i što je manje ima, to je ljepša.

"Tako jednostavna, a tako savršena. Klasika na fin, privlačan način. Koja transformacija", napisali su. Dio ljudi našalio se kako ne vjeruje da je to zaista Nina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Simplicity is the key. 💫 #07032020ARENA #ninabadric

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

"Ovo nije Nina, ovo je njezina dvojnica. Vidi se iz aviona", komentirali su obožavatelji kojima se svidjela Ninina drugačija frizura. 

Pjevačica je uoči velikog koncerta 7. ožujka u zagrebačkoj Areni objavila videospot za pjesmu "Ratujem s tugom". Zbog te je pjesme već na početku godine imala razloga za slavlje jer se odmah našla pri vrhu svih top-ljestvica te je dobitnica regionalne nagrade Music Awards Ceremony za najboljeg ženskog izvođača.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene