Uspijeva li joj?

Nina Badrić novim je fotografijama dodala poseban opis pa aludirala na želju koju ima: ''Voljela bih biti...''

Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 6 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 1 Nina Badrić i Petar Grašo - 4 Nina Badrić i Petar Grašo - 3 Nina Badrić i Petar Grašo - 2 Nina Badrić i Petar Grašo - 1 Nina Badrić i Petar Grašo - 6 +21 Nina Badrić i Petar Grašo - 7 Galerija

Nina Badrić odradila je mali fotošuting na ulicama Splita, a u opisu fotografije otkrila je da bi voljela biti mlađa verzija sebe.

Naša pjevačica Nina Badrić podijelila je niz veselih fotografija na svom Instagram profilu, a ulicama Splita prošetala je u dugoj rozoj haljini koja je prekrivala cijelo njezino tijelo.

Nina se vrtjela oko svoje osi i pozirala za društvene mreže, a u opisu fotografije citirala je stih iz nove pjesme koju je snimila s Petrom Grašom ''Nemoj''.

''Voljela bih bit mlađa verzija sebe… A koji je vama stih najdraži?'' upitala je pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Ona i Grašo sreću nakon izvedbe nove pjesme nisu skrivali pa su dojmove podijelili i na društvenim mrežama.

"Čitamo vaše komentare, uživamo u svakom i srce nam je prepuno zahvalnosti'', napisala je Nina uz njihove fotografije s nastupa na Melodijama Jadrana.

''Od prvog upoznavanja Petar i ja smo se prepoznali kao glazbenici i ljudi i sve ove godine uz divna druženja koja nas vežu razgovaramo o našem duetu. Jako volim njegov senzibilitet i naprosto se razumijemo oduvijek. Dogodila se prava pjesma i trenutak za nas, a možda smo napokon pronašli vremena da sebi ispunimo davnu želju. Nadam se da će je publika zavoljeti kao što sam je i ja zavoljela na prvo slušanje'', rekla je Nina o pjesmi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 3 Ella Dvornik Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 4 +26 Jelena Rozga - 2 Celebrity Pogledajte što je Jeleni Rozgi javno poručila Ella Dvornik, njezin komentar izazvao je brojne reakcije: "Dobro, gospođo..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leon Dajaku i Leonie June - 3 Leon Dajaku s mamom Blertom Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June - 1 +25 Leon Dajaku i Leonie June - 2 Celebrity Instagram djevojke novog igrača Hajduka vrvi golišavim fotografijama, pogledajte zašto je ova ljepotica postala prava atrakcija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene