pobrala komplimente

Nina Badrić pokazala svoj drugi dom, sve je oduševila interijerom stana na Hvaru gdje već godinama ljetuje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić već godinama ljetuje u Jelsi na Hvaru, a detalje svog stana nekoliko je puta podijelila s obožavateljima te svakoga puta oduševi.

Domaća pjevačica Nina Badrić ljeto već tradicionalno provodi u Jelsi na otoku Hvaru, gdje ima stan koji naziva svojim drugim domom. Obožavateljima je nekoliko puta dala uvid u interijer stana, a svakim od njih izazvala je divljenje mnogih.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

"Taman, taman, taman je", napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj je pokazala uređenje svog stana u centru Jelse. "Da, čak se i boršica rimuje ili ti ga slaže", "Prelijepo, draga moja", "Prelijep spektar boja", "Predivno", samo su neki od komentara njezinih fanova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taman taman taman je 😃

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Badrić inače na Hvaru uživa u posljednjim danima ljeta, a ondje se družila s ministrom zdravstva, Vilijem Berošem te Lepom Brenom.

Pjevačica je prije mjesec dana snimila video u kojem od Vlade traži da donesu odluke koje bi omogućile djelatnicima u glazbenoj industriji povratak na posao. Nekolicina ljudi u komentarima je Nini savjetovala da pronađe drugi posao, a društvenim se mrežama širio i komentar jedne žene koja je pozvala pjevačicu da dođe vaditi krumpir u okolici Bjelovara. "Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti", napisala je Badrić kratko u objavi poslije toga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svijet je pun čuda...✔️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 1 +0 Zsa Zsa - 2 Celebrity Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene