Fanovi u ekstazi

Nina Badrić fotkom u lila badiću zapalila Instagram: "Srce mi uzdiše, da mi je imati ženu kao ti..."

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +1 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić na svom je profilu na Instagramu objavila fotku u badiću i zapalila internet.

Pjevačica Nina Badrić voli uveseljavati fanove fotkama iz svog života, a sada im je odlučila zagolicati maštu u posebno izazovnom izdanju. 

Pogledaj i ovo Kelly Gale (Foto: Instagram) Kakvi trbušnjaci! Zanosna dama u crvenom bikiniju prvo je bila Playboyeva zečica, a onda je postala slavna anđelica

"Pozdrav srpnju" napisala je Nina uz svoju najnoviju objavljenu fotografiju na Instagramu – koja je bacila fanove u ekstazu. Na fotografiji Nina nosi bikini boje lavande i uživa na suncu, a to da dobro izgleda potvrdilo je oko 4000 fanova koji su joj lajkali fotku. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hellou july 😎 • • • #timeforrelax 👙🐬 #paparazzi 😜

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Komentari njezinih obožavatelja dali su do znanja koliko cijene Nininu prirodnost i bujan stas, pa su joj poručili da "će joj dobrovoljno namazati kremu za sunčanje", kao i da je "prava sirena" i "jednostavno savršeno prirodna". 

Jedan je obožavatelj bio posebno ponesen Nininom ljepotom pa joj je poručio kako mu "srce za njom uzdiše" te joj je poslao "slatke puse". 

Nina kombinira odmor i nastupe diljem čitave obale, a ljeto joj je započelo vrlo radno jer je nedavno imala i premijeru novog spota za pjesmu "Volim te, volim", u kojem razmjenjuje nježnosti s glumcem Slavkom Sobinom. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: AFP) +9 Nicole Kidman (Foto: AFP) Celebrity Nekad je bila oličenje ljepote, a danas još jedna zvijezda koja je pretjerala s estetskim zahvatima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene