Ne kriju uzbuđenje

Nina Badrić i Petar Grašo uhvaćeni u šetnji ruku pod ruku ulicama New Yorka: "Slatki ste, uživajte"

Nina Badrić (Foto: Promo) Nina Badrić (Foto: Promo) Promo 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Promo) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Slamić Gudeljević (Foto: PR) Galerija

Nina Badrić i Petar Grašo zajedno su se otputili u Ameriku, gdje će održati zajedničku mini turneju.

Naši popularni pjevači Nina Badrić i Petar Grašo otputili su se u daleku Ameriku, točnije u New York, grad koji nikad ne spava, u kojem će zajedno nastupiti.

Pogledaj i ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 ''da su znali tko je ona...'' Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

Ninu i Petra povezuje dugogodišnje prijateljstvo, a sada će zajedno odraditi i manju turneju, na kojoj im društvo pravi i glazbenik Ante Gelo.

Nina se fotografijama iz New Yorka pohvalila na svom profilu na Instagramu, a objavila je i onu u kojoj se ruku pod ruku šeće s Petrom.

"Sigurnim koracima... 19. 12. New York. Tu sam, tu ostajem", napisala je Nina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

"Legende", "Mojih dvoje najdražih", "Kupi Nini bundu, da je zima na proguta", "Blago vama", "Nina, zakopčaj se", "Slatki ste, uživajte", "Društvo lijepo, ti još ljepša, i to sve u New Yorku, pa gdje ćeš ljepše", samo su neki od brojnih komentara koje su dobili od obožavatelja.

Ni Nini ni Petru ovo nije prvi posjet Americi, već su imali prilike nastupati tamo, ali im je prvi zajednički, što stvara dodatnu dozu sreće Hrvata koji tamo žive i koji se vesele što će uživati u njihovim koncertima.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) +2 Kate Upton (Foto: Instagram) Celebrity Ni policajac nije mogao skinuti pogled s njezinih oblina u tajicama, no one pripadaju samo jednome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene