Drugi joj stali u obranu

Naša pjevačica pokazala neprimjerene komentare koje je dobila ispod fotografije u badiću: "To znači da sam žena"

Nika Turković - 5 Nika Turković - 5 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 4 Nika Turković - 3 Nika Turković - 1 Nika Turković Nika Turković - 6 Nika Turković - 2 Nika Turković - 4 Nika Turković - 5 Nika Turković - 14 +17 Nika Turković - 13 Galerija

Nika Turković na Instagramu je podijelila prepisku s jednim pratiteljem koji joj je ostavio neprimjeren komentar ispod fotografije u badiću.

Domaća kantautorica Nika Turković (27) objavila je prepisku s jednim pratiteljem koji joj je ispod fotografije ostavio neprimjeren komentar.

Pogledaj i ovo Klisab revija Nataša Janjić Tip-top sređeni! Brojni poznati svoje su modne odjevne kombinacije pokazali na reviji domaćeg brenda, evo tko je sve stigao

Nika je pozirala uz more u bikiniju te je svojim izgledom mnoge oduševila, no našla se i na meti jednog dežurnog kritičara.

"Ma jel ti to imaš celutit?" upitao ju je, na što je ona odgovorila: "Da? Ajme super, to znači da sam žena". Nakon toga nije odustao, pa joj je još poručio i da ne pazi što jede. Sve to uznemirilo je Nikine obožavatelje, koji su ga popljuvali u odgovorima. Nika je prepisku podijelila u svojim pričama na Instagramu, gdje je dodala: "Žene svijeta, ujedinite se".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nika Turković (@nikaturkovic)

Nika je inače nedavno punila medijske stupce zbog prekida s dugogodišnjim dečkom i kolegom Matijom Cvekom, a brzo su počele kružiti i priče kako je za sve kriva treća osoba, no Matijina menadžerica Mia Milovčić stala je na kraj tim navodima.

"Nije istina da je Matija u vezi s Larom Demarin te smo prisiljeni demantirati neistine i lažne navode. Matija i Lara su jedino vezani poslovnom suradnjom, gdje je Lara Demarin dugi niz godina prateći vokal benda The Funkensteins", rekla je.

Niku i Matiju, čini se, sve to zabavlja, pa su oboje već nekoliko puta pokušavali zbuniti pratitelje na društvenim mrežama, a pravi razlog prekida čuvaju od javnosti.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +10 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Naša lijepa glumica udala se za 13 godina starijeg srpskog kolegu, na vjenčanju se pojavila i Severina!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić i Dražen Kovačević - 2 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević - 3 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević - 4 Ivana Mišerić - 5 +17 Ivana Mišerić - 4 Celebrity Ivana Mišerić pozirala u krilu svog partnera, kojeg je dugo skrivala: ''Ne valja sjediti na dvije stolice!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene