Hrabra žena

Domaća pjevačica rastužila obožavatelje fotografijom iz bolnice: "Ja mogu sve, ali moje tijelo baš i ne"

Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (FOTO: Instagram) Nika Antolos (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Nika Antolos (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos, bivša pjevačica grupe Feminnem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nika Antolos (Foto: Instagram) +0 Nika Antolos (Foto: Instagram) Galerija

Nika Antolos rastužila je obožavatelje fotografijom iz zagrebačke Vinogradske bolnice.

Bivša pjevačica grupe Feminnem rastužila je svoje obožavatelje.

Pogledaj i ovo Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Reagirala je Predsjednica Kolinda odgovorila na vapaj naše pjevačice: ''U potpunosti razumijem Vašu situaciju...''

Radi se o 29-godišnjoj Niki Antolos, koja je prije nekoliko mjeseci na Instagramu podijelila da boluje od multiple skleroze, a zatim se obratila i predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović s molbom da se u Hrvatskoj legalizira ulje kanabisa, koje olakšava simptome tog teškog zdravstvenog stanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•𝐍𝐢𝐤𝐚 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐥𝐨𝐬• (@____nika_antolos____) on

Nika je time digla popriličnu medijsku prašinu, oglasila se i sama predsjednica, a pjevačica je nekoliko puta ponovila kako će se boriti koliko treba kako bi bila jača od bolesti.

Upravo zato Nika je rastužila obožavatelje fotografijom iz zagrebačke Vinogradske bolnice na kojoj se vidi njezina ruka i igla uslijed terapije. Kasnije je objasnila kako će tamo ostati idućih nekoliko dana.

"Pulsna... opet. Ja mogu sve, ali moje tijelo baš i ne. Spot i pjesma su vani... a sada dnevna bolnica, kortikosteroidi, odmor i grljenje Sienne na najjače... P. S. Hvala svima za lijepe riječi za pjesmu i spot. Puno znači", poručila je Nika.

Nika je odmah dobila brojne poruke ohrabrenja, no najveća podrška u teškim vremenima svakako joj je kćerkica Sienna, koju je dobila iz propalog braka s Rusom Aleksejom Rubenom. O bračnim problemima Nika je prvi put progovorila samo nekoliko mjeseci prije nego što joj je dijagnosticirana bolest, a bila je vrlo iskrena i u vezi s time.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pulsna..opet..😔 Ja mogu sve,al’ moje tijelo bas i ne.. Spot i pjesma su vani..a sad dnevna bolnica, kortici,odmor i grljenje Sienne na najjače...♥️ P.S. Hvala svima za lijepe rijeci za pjesmu i spot..puno znaci...🙂🙏🏼

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•𝐍𝐢𝐤𝐚 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐥𝐨𝐬• (@____nika_antolos____) on

"Trenutačno smo još uvijek zajedno, a dalje što će biti, tko zna. To ćemo samo nas dvoje odlučiti, ali Aleksej je Sienin otac i to je broj jedan. Sve drugo i nas dvoje smo tu manje bitni. Treba raditi, treba se čupati, nije brak divan i krasan, sve savršeno... To nema, to ne postoji, nitko to nije ni očekivao", rekla je tada za IN Magazin, no čini se kako se stvari nisu riješile.

Ipak, kćerkica i njezino zdravlje sada su na prvom mjestu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Joseph Baena i Mildred Baena (Foto: Instagram) Joseph Baena (Foto: Instagram) Arnold Schwarzenegger (FOTO: Getty) +4 Joseph Baena (Foto: Instagram) Celebrity Slavni snagator i bivša ljubavnica s kojom ima dijete viđeni na istom mjestu na obilježavanju posebnog dana
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene