Skrivao tajnu 10 godina

Slavni snagator i bivša ljubavnica s kojom ima dijete viđeni na istom mjestu na obilježavanju posebnog dana

Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Joseph Baena i Mildred Baena (Foto: Instagram) Joseph Baena (Foto: Instagram) Arnold Schwarzenegger (FOTO: Getty) Joseph Baena (Foto: Instagram) Joseph Baena (Foto: Instagram) Joseph Baena (Foto: Instagram) Joseph Baena (Foto: Instagram) +0 Joseph Baena (Foto: Profimedia) Galerija

Arnold Schwarzenegger i Mildred Baena sreli su se na promociji sina Josepha.

Američki glumac i guverner Arnold Schwarzenegger i njegova bivša ljubavnica Mildred Baena ponovno su se susreli na Sveučilištu Pepperdine u Los Angelesu kako bi nazočili promociji sina Josepha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Pogledaj i ovo Joseph Baena - 4 Nevjerojatna sličnost! Izvanbračni sin poznatog snagatora bio je njegova najveća tajna punih 14 godina, a danas ne mogu izbjeći usporedbe!

"Čestitam, Joseph! Četiri godine teškog rada na studiju poduzetništva i danas je tvoj dan! Zaslužio si ovakvo slavlje i jako sam ponosan na tebe. Volim te", napisao je u ponosni Arnold u emotivnoj objavi na svom profilu na Instagramu.

Fotografijama s promocije pohvalio se i sam Joseph, koji je sretan pozirao s oba roditelja.

Arnold je sina Josepha dobio u preljubničkoj aferi s bivšom kućnom pomoćnicom Mildred Baena, o kojoj je u javnosti progovorio 2011. godine nakon što je nakratko prekinuo sa suprugom Marijom Shriver, i to nakon što su proslavili 25. godišnjicu braka. Mildred je u kući Schwarzeneggerovih radila 20 godina, a Josepha je rodila samo pet dana nakon što je Arnoldova supruga Maria Shriver rodila sina Christophera. Arnold i Maria u braku su od 1986. godine sve do danas.

"Nakon što sam napustio guvernerov ured, ispričao sam supruzi sve o ovoj situaciji, koja se zapravo dogodila prije više od 10 godina. Razumijem da zaslužujem svu ljutnju i razočaranje prijatelja i obitelji. Nema isprika za ono što sam učinio i preuzet ću svu odgovornost za patnju koju sam prouzročio", izjavio je svojevremeno glumac, kojemu je Marija na kraju ipak oprostila.

Arnold i Joseph, koji je očeva slika i prilika iz mlađih dana, danas su u vrlo dobrim odnosima. Joseph je u ocu pronašao i uzor pa je baš kao i on u ranim dvadesetima počeo vježbati u teretani. Fotografije svog isklesanog tijela često dijeli na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa i Marko Mrkić (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa i Mirko Filipović (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Instagram) +4 Dino Rađa (Foto: Instagram) Celebrity Pali su i prvi poljupci: Dino Rađa uputio novu poruku plesaču svoje supruge Viktorije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene