Sada ima sve

Slavni sportaš nije ju htio odvesti pred oltar jer ga je špijunirala, ali stvari su danas ipak malo drugačije!

Nicole Williams English Nicole Williams English Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Williams English - 4 Nicole Williams English - 3 Nicole Williams English - 2 Nicole Williams English - 1 Nicole Williams English Nicole Williams English - 4 Nicole Williams English - 6 Nicole Williams English - 7 Nicole Williams English - 8 Nicole Williams English - 5 +6 Nicole Williams English - 11 Galerija

Nicole Williams English uživa na odmoru u Tulumu gdje su je snimili i paparazzi dok se zabavljala s poznatim suprugom i prijateljicama.

Kanadska manekenka Nicole Williams English snimljena na odmoru u meksičkom Tulumu sa svojim suprugom, bivšim igračem američkog nogometa Larryjem Englishom i prijateljima, gdje je privukla znatiželjne poglede i paparazze izdanjem u minijaturnom bikiniju.

Nicole je nosila sivi badić s uzorkom, a u kojem je do izražaja došla njezina bujna pozadina dok je s društvom bila u jednom kafiću na plaži i dobro se zabavljala.

Na profilu na Instagramu prati je 2,3 milijuna obožavatelja na Instagramu, a obožavatelje je stekla još dok je bila Larryjeva djevojka, koji svojevremeno nikako nije htio kleknuti pred nju i odvesti je pred oltar. Navodno je bila ljubomorna i stalno ga je špijunirala, no upornost joj se isplatila i vjenčali su se 2017. godine i imaju kćer Indiju koja su dobili u siječnju ove godine.

Osim što je uspješna u svijetu modelinga, Nicole je dodatnu slavu stekla u reality showu "WAGS" o partnerima sportaša, u kojoj se pojavljivala u tri sezone od 2015. do 2017. godine.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković i Marko Grubnić Simona Mijoković i Marko Grubnić Simona Mijoković - 4 Simona Mijoković - 2 +21 Simona Mijoković - 5 Nekad i sad Pojavile se fotografije Simone Mijoković iz 2008. godine, u razuzdanom izlasku društvo joj je pravio dobro poznati Hrvat!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju David Schwimmer - 4 David Schwimmer - 3 David Schwimmer - 5 David Schwimmer - 2 +22 David Schwimmer - 1 Celebrity Evo tko se prvi od "Prijatelja" pojavio u javnosti nakon smrti Matthewa Perryja, živi poprilično daleko i drugačije od ostale ekipe!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene