Kakve noge!

Pogled na utegnuta bedra slavne 41-godišnje ovisnice o teretani dokazuje da se trud itekako isplati

Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) +2 Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Galerija

Nicole Scherzinger oduševila je u crnoj svjetlucavoj haljini.

Slavna pjevačica Nicole Scherzinger osim po svojim vokalnim sposobnostima poznata je i po nevjerojatnoj liniji koju održava svakodnevnim višesatnim treninzima. Bivša članica glazbene grupe "Pussycat Dolls" vježba šest dana u tjednu, a njezini se treninzi sastoje od kombinacije joge, boksa i kružnog treninga visokog intenziteta. 

Pogledaj i ovo Lidija Bačić (Foto: Screenshot) Šibenska noć Čednije, ali i dalje vruće izdanje Lidije Bačić: Visoki prorez na haljini golica maštu

Da se trud itekako isplati, potvrđuju i brojne golišave fotke na Nicolinu Instagramu, a da nisu fotošopirane pjevačica dokaže svaki puta kada se pojavi u javnosti. Ova 41-godišnja dama stvarno zna kako zabljesnuti, a tako je bilo i neki dan kada je viđena ispred jednog noćnog kluba u Los Angelesu. 

Prekrasna crnka odjenula je svjetlucavu usku haljinu asimetričnog kroja koja je savršeno istaknula njezinu besprijekornu figuru, a visoki prorez na nozi otkrio je pogled na zategnuta bedra. 

Uz strogu frizuru i decentnu šminku Nicole je zračila glamurom i oduševila sve prisutne. 

Osim linijom, Nicole plijeni i uspjesima u karijeri, a dobro joj ide i na privatnom planu.

Nakon prekida burne 7-godišnje veze s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom Nicole je sreću pronašla s 27-godišnjim tenisačem Grigorom Dimitrovim, s kojim se počela viđati 2016. godine.

I dok je njezina veza s Lewisom bila javna, čini se kako je pjevačica naučila na pogreškama, pa ljubav s mladim Bugarinom skriva kao zmija noge. Vrlo se rijetko pojavljuje s mlađahnim dečkom u javnosti, no gotovo nikad na službenim događanjima, a očito je kako i u noćnom životu uživa sama. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivanka Trump (Foto: Profimedia) Ivanka Trump (Foto: AFP) Ivanka Trump (Foto: AFP) Donald i Ivanka Trump (Foto: AFP) - 2 +4 Donald i Ivanka Trump (Foto: AFP) - 1 Celebrity Dolazak Ivanke Trump u UN zasjenila je pripijena košulja iz koje je provirilo nešto što nije trebalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene