Ups!

Žena koju zovu boginjom ljepote doživjela je neugodnu scenu tijekom šetnje, za sve je kriva spala naramenica!

Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger +12 Nicole Scherzinger - 1 Galerija

Nicole Scherzinger imala je neočekivani problem sa haljinom koju je odjenula dok je hodala prema studiju, gdje je gostovala u novom talk showu "Sherri Shepherd".

Pjevačicu Nicole Scherzinger, paparazzi su ulovili tijekom šetnje prema studiju gdje je gostovala u jednoj emisiji. 

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Ne možeš ne gledati! S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

Za tu prigodu odabrala je elegantnu crnu haljinu s bijelim točkicama, puf ramenima i dubokim prorezom na donjem dijelu. Haljinica je idealno pokazala njezinu vitku liniju i raskošno poprsje. No, tijekom hodanja dogodila joj se neočekivana nezgoda. Naime, Nicole je pala naramenica te joj se vidio silikonski flaster koji joj je prekrivao bradavicu.

Niska punđa, crveni ruž i crne sunčane naočale dodatno su začinili cijeli outfit.

Nicole je u studiju promijenila haljinu, ali i frizuru. U emisiji je nosila usku crnu haljinu sa detaljima svjetlucajućih dijamantića, a kosu je držala raspuštenom sa skupljenim prednjim dijelom.

Tijekom gostovanja u emisiji otkrila je kako je u Londonu snimila novu pjesmu jer nije izbacila ništa novo još od 2014. godine.

Također dobila je priliku predstaviti svoju novu kolekciju posteljine "Nalu", za koju je rekla da je inspirirana njezinim vremenom odrastanja na Havajima.

Nicole na Instagram profilu prati 5.4 milijuna obožavatelja, a rado dijeli fotke i snimke iz teretane na kojima naporno vježba.

Nedavno je objavila video na svom Instagram profilu gdje je sebe pokazala u kućnom ogrtaču bez šminke, a zatim sebe potpuno sređenu i našminkanu. 
 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

 Njezini fanovi iznenađeni ovim postom, pisali su joj:

"Wow", "Prekrasna", "Blistaš", "Mačko", "Ljepotica", "Kakva žena".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Pogledajte kako je Maju Šuput za rođendan iznenadio suprug Nenad, obradovao je i Blooma: "Malo je reći da je bio atrakcija!"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Nekad i sad Naša glumica danas izgleda kao vršnjakinja svojeg 9 godina mlađeg muža, a moglo bi vas iznenaditi kako je izgledala na početku karijere!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene