Otkrila njihovu tajnu

Filmska diva tvrdi da je baš ova sitnica razlog njezina uspješnog braka: ''Nikad to ne radimo''

Nicole Kidman (Getty Images) Nicole Kidman (Getty Images) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Getty Images) Nicole Kidman (Getty Images) Nicole Kidman (Getty Images) +0 Nicole Kidman (Getty Images) Galerija

Bizarno pravilo na kojem inzistiraju američka glumica Nicole Kidman i njezin suprug, pjevač Keith Urban tajna je njihova uspješnog braka.

Američka glumica Nicole Kidman i pjevač Keith Urban jedan su od najuspješnijih holivudskih parova, koji je nedavno proslavio dvanaestu godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Getty Images) Svi pamte taj brak Glumica napokon objasnila zašto u medijima nikako ne želi pričati o bivšem mužu Tomu Cruiseu

S obzirom na brojne razvode slavnih, mnogi su se pitali kako oni uspijevaju održati uspješan i sretan brak nakon toliko godina. U čemu je njihova tajna, Nicole je otkrila magazinu Parade. “Nikada se nismo dopisivali porukama. Telefoniramo cijelo vrijeme i razgovaramo preko FaceTimea, ali jednostavno se ne dopisujemo jer tako može doći do nesporazuma i nerazumijevanja“, otkrila je glumica.

Nicole Kidman (Getty Images) Nicole Kidman (Getty Images)

“Bilo je trenutaka u kojem sam čitala poruke nekoliko puta i pitala se što znače, razgovarala s drugima o njihovu značenju. Ne želim da to stoji između moje ljubavi i mene“, priznala je Nicole.

Nicole Kidman (Getty Images) Nicole Kidman (Getty Images)

Nicole i Keith u braku su od 2006. godine, a vjenčali su se nakon godinu dana veze. 2008. godine rodilo im se prvo dijete, kći Sunday Rose, a dvije godine kasnije kći Faith Margaret.

Povodom dvanaeste godišnjice braka Keith je na svom profilu na Instagramu napisao: “12 godina nebeskog plesa duša. Sretna godišnjica! Volim te jako puno.“

Nakon razvoda od glumca Toma Cruisea 2001. godine, Nicole je bila u romantičnoj vezi s pjevačima Lennyjem Kravitzom i Robbiejem Williamsom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene