Ogorčeni mladić

'Louis me izdao, a Garyju nikad nisam bio drag!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nicholas McDonald, drugoplasirani natjecatelj X Factora, uputio je kritike na račun Garyja Barlowa i Louisa Walsha, članova žirija popularnog showa, zbog njihova odnosa prema njemu u finalu X Factora.

17-godišnjak je rekao kako ga Barlow ne voli nakon što se ovaj, jedini od četvero sudaca, nije ustao i zapljeskao mu nakon njegove izvedbe. Također je nezadovoljan time što je njegov mentor Louis Walsh poticao gledatelje da glasuju za njegovu suparnicu, pobjednicu Sam Bailey.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva izvedba... 16-godišnjak očarao žiri X Factora: 'Slušala bih te po cijeli dan!'

Svojom glaščinom rasplakala sve i pobijedila - 'Ukrala si srca nacije'!

Potezi sudaca izazvali su bijes kod njegove obitelji i fanova, a Nickyjeva mama nazvala ih je neprofesionalnima. Međutim, Nicholas je rekao kako nije razočaran što je izgubio od 36-godišnje zatvorske službenice, Sam Bailey, jer to znači da će se moći provesti Božić u rodnoj Škotskoj.

Nicholas je iznio svoje frustracije vezane za finalnu emisiju showa.

'Gary je imao problem sa mnom tijekom cijeloga showa. Nikad mu nisam bio drag i kad god bih odradio super nastup, on bi se zakačio za sitnice'
, rekao je Nicholas. 'Razočaralo me što je Louis rekao – svi glasajte za Sam i njezinu pjesmu. Osjećao sam kao da Sam dobiva svu pažnju', priznao je mladić.

Barlow je kritizirao Nicholasovu izvedbu pjesme ' Candy' Robbieja Williamsa. '

U večeri kao što je ova najbitnije je predstaviti svoje prednosti, no mislim da ova pjesma nije pokazala tvoje glasovne mogućnosti'
, rekao mu je Barlow.

Šefovi X Factora nisu htjeli komentirati reakcije članova žirija, no potvrdili su kako je Nicholas bio jedan od natjecatelja koji nisu prisustvovali Barlowovom afterpartyju u Dorchester hotelu.

Početkom iduće godine Nicholas bi trebao saznati hoće li potpisati za diskografsku kuću Syco Music Simona Cowella. Svoju X Factor turneju započet će u veljači, a kaže kako mu je plan objaviti album i nastupiti na turneji. Nicholas je priznao kako ga drugo mjesto nije obeshrabrilo. 'Zbilja sam sretan što mogu provesti Božić kod kuće s prijateljima i obitelji. Kad si prvi, onda moraš raditi na promociji svog albuma, pjevati posvuda i raditi hrpu stvari', rekao je Nicholas.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene