Događa se!

Mladoj ljepotici izvirile trake iz dekoltea, stvar spašavao 16 godina stariji dečko

Sofia Richie (Foto: Profimedia) Sofia Richie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Richie (Foto: Profimedia) Sofia Richie (Foto: Profimedia) Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick, Kourtney Kardashian i Sofia Richie (Foto: Instagram) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) +0 Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Galerija

Sofia Richie slavi rođendan prijateljice Kylie Jenner u Italiji zajedno s dečkom Scottom Disickom.

Mlada manekenka u susjednoj Italiji slavi rođendan s bliskom prijateljicom Kylie Jenner.

Pogledaj i ovo Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Jači no ikad Svi su mislili da mu je ona samo još jedna prolazna avantura, ali on je i dalje ludo zaljubljen u nju

Riječ je o 20-godišnjoj Sofiji Richie, kćeri glazbenika Lionela Richieja, koja je već godinama jedna od najboljih prijateljica najmlađe svjetske milijarderke Kylie Jenner.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sofia Richie (@sofiarichie)

Također, Sofia posljednjih godina hoda i sa 16 godina starijim Scottom Disickom, bivšim partnerom reality zvijezde Kourtney Kardashian, koja je poznata i kao polusestra beauty mogulice Kylie.

Scott i Kourtney su nakon prekida 9-godišnje veze ostali u bliskim odnosima zbog troje djece, no s njim je ostala bliska i preostala obitelj Kardashian-Jenner.

Reality obitelj prihvatila je i Sofiju koja se često druži s njima, a veselo društvo posljednjih je dana okupiralo mondeno ljetovalište Portofino, gdje uživaju u luksuzu.

Sofiji odlično raspoloženje nisu pokvarili ni problemi s dubokim dekolteom na neodoljivom točkastom kombinezonu koji je nosila u šetnji s dečkom. Naime, s obzirom na to da na takav komad odjeće nije mogla nositi grudnjak, mlada manekenka poslužila se naljepnicama za grudi koje su ispale van.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sofia Richie (@sofiarichie)

U jednom trenutku na brodu joj je u pomoć priskočio i dečko, iako nije tajna kako Sofia često časti obožavatelje golišavim, seksi fotkama, pa ovo nije ništa što već nismo vidjeli.

Unatoč velikoj razlici u godinama te činjenici da nitko nije vjerovao u uspjeh njihove ljubavi, par izgleda jednako zaljubljeno kao i prvog dana, što su pokazali i u Italiji. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) +6 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Fotografija koja otkriva horor brojnih operacija: S 22 godine izgleda puno starije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene