Preslatka objava!

Izgubili su dom u potresu, ali obitelj našeg glazbenika i glumice sad čeka ljepše razdoblje, objavili na Instagramu!

Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 5 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 5 In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 5 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 3 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 1 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 8 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 9 +0 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 6 Galerija

Nevena i Marko Vukes postat će roditelji, a sretnu su vijest potvrdili na društvenim mrežama.

Naš glazbenik Marko Vukes i njegova supruga, glumica Nevena Vukes čekaju prvo dijete, a sretnu je vijest ona potvrdila na svojem profilu na Instagramu, i to preslatkom objavom.

Pogledaj i ovo Mario Regelja - 1 Ludo zaljubljeni! Antonija Šola uživa s novim dečkom od kojeg se ne odvaja, poznati domaći par ovaj put im je radio društvo!

"Imali su domaći zadatak iliti domaću zadaću iz hrvatskog jezika prije neki dan u školi i tema je bila da opišu neku osobu", napisala je Nevena uz fotografiju sastavka svojeg učenika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes)

"Moja pofesorica glume zove se Nevena Vukes. Ima dugu plavkastu kosu i smeđe oči, lijep osmijeh, visoka je i vitka. Trenutno je trudna, pa je malo buckasta. Jako voli nositi haljine. Često ima raspuštenu kosu ili drugu boju zbog uloga. Ona je po zanimanju glumica. Rođena je u Srbiji, a udala se u Mariji Bistrici. Kad priča zagorski zvuči smiješno. Ima jako ugodan glas, super glumi, ali i jako lijepo pjeva. Pravi je uzor svakome jer je prema svima dobra", napisao je jedan od njezinih učenika.

"Sjajno je što dolazi beba", "Čestitam na bebi, sretno i sve najbolje", "Bravo", "Svaka riječ je istinita. Preslatki ste u "Cvatu lipe", koji gledam ne znam koji put. Kao da živite ulogu Inde, kao da ste vi Inda. Odavno se kod nas nije pojavila tako lijepa glumica milog lika. Čestitam za bebu. Divna vijest", "Pa ovo je tako slatko i iskreno. Čestitam najslađoj budućoj mami", "Kakva može da bude naša Nevena, nego dobra", neki su od komentara koje je dobila.

Nevena i njezin suprug Marko našli su se u središtu pozornosti nakon razornog potresa koji je ove godine pogodio Zagreb i njegovu okolicu i u kojem su ostali bez svojeg doma u Mariji Bistrici, koji je pretrpio znatna oštećenja, i sada su primorani neko vrijeme boraviti u alternativnom smještaju.

Bračni par živio je jedno vrijeme u kontejneru koji su dobili na korištenje od općine Marije Bistrice, kao i druge ugrožene obitelji, no ubrzo su sami počeli graditi svoju montažnu kuću.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 12 Oleg Tatarynov - 10 Oleg Tatarynov - 9 Oleg Tatarynov - 15 +14 Oleg Tatarynov - 13 Celebrity Mišićavi Ukrajinac zaludio je Hrvatice, neki muževi poduzeli su drastične korake: "Meni čudno što joj je, tri minute ništa ne priča"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone - 1 Supertalent: Anatacha Zandamela Anatacha Filimone - 10 Anatacha Filimone - 7 +17 Anatacha Filimone - 9 Celebrity Djevojka iz Drniša čije će ime svi zapamtiti, već joj prognoziraju svjetsku slavu: "Ovo je bolje od originala, savršenstvo!"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene