Instagram rat na pomolu?

Iskreni Ciganović javno napao Karleušu da ga kopira, čeka se odgovor kraljice brutalnih komentara

Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) +0 Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Galerija

Stilist Neven Ciganović poznat je kao čovjek koji nema problema s izražavanjem svog mišljenja, koliko god ono ponekad bilo brutalno.

47-godišnji Neven Ciganović poznat je po tome što nema dlake na jeziku.

Pogledaj i ovo Neven Ciganović teško ga je prepoznati Neven Ciganović u mladosti je plesao u spotu domaće grupe, pogledajte kako je tada izgledao!

Stilist i društveni kroničar često se zna javno okomiti na osobe s estrade, kao npr. na Maju Šuput i Ninu Badrić, a sada se okomio i na srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu koja je po pitanju izražavanja svog mišljenja jednaka, ako ne i gora od Ciganovića.

Naime, Neven je folk-zvijezdu optužio da ga modno kopira, a za sve je kriva plava dolčevita.

Naime, u jednoj je Neven pozirao za Instagram početkom siječnja, a dvadesetak dana kasnije u sličnoj je prošetala Jelena koja ju je odjenula na kratke bijele hlačice i bijele štikle.

"Wtf, ulovio sam k***, ukrala je moj izgled", napisao je Neven u Instagram pričama te označio pjevačicu, no ona se još uvijek nije oglasila u vezi svega.

Ipak, povijest nam je pokazala kako Jelena jednostavno ne ostaje nikome dužna. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić i Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) +2 Fabrizio Corona (Foto: Instagram) Celebrity Nina Morić nekad je bila jedna od najljepših žena, no od nje je ostalo deformirano lice te burni prekidi s čudnim muškarcima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene