Varanja, tučnjave, optužbe

Nina Morić nekad je bila jedna od najljepših žena, no od nje je ostalo deformirano lice te burni prekidi s čudnim muškarcima

Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić i Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Fabrizio Corona (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) +0 Nina Morić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Morić inače je poznata medijima po burnom životu na osobnom i poslovnom nivou. Njezina veza s bivšim suprugom Fabrizijom Coronom punila je medijske stupce tijekom njihove bitke za skrbništvo te zbog obiteljskog nasilja.

Manekenka Nina Morić na svom Instagram profilu je objavila potresnu fotografiju s velikom modricom na donjem dijelu leđa, a za zlostavljanje je optužila bivšeg dečka Luigija Marija Favolosa. Objavila je i prepisku sa svojim bivšim, u kojoj je on moli da mu se vrati, a ona ga odbija.

Pogledaj i ovo Nina Morić (Foto: Instagram) Ne nosi baš ništa Naša manekenka koja je stekla svjetsku slavu objavila golu fotografiju, u prvom je planu tetovaža koja simbolizira buran brak s bivšim

Hrvatska manekenka sa stalnom adresom u Milanu istaknula je kako je u toj vezi žrtva nasilja, a kao dokaz je priložila i fotografiju modrica. Komentirala je kako je nije samo udario, već je htio i ubiti, a na poruke mu je odgovarala da je potpuno lud.

Mario Luigi je za talijanske medije sve demantirao te je rekao kako ništa od toga što je Nina rekla nije istina. "Ozlijedio sam si ruku i slomio rebro dok sam Ninu pokušavao zaštititi od nje same", rekao je bivši partner manekenke.

Nina Morić inače je poznata medijima po burnom životu na osobnom i poslovnom nivou. Njezina veza s bivšim suprugom Fabrizijom Coronom punila je medijske stupce tijekom njihove bitke za skrbništvo te prije toga zbog obiteljskog nasilja. Sin Carlos Maria (17) na kraju je pripao ocu, a manekenka je nakon toga često imala depresivne faze.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posso rubarmi tutto, non me ne frega un cazzo; ma non possono rubarmi la mia famiglia !!! #merrychristmas #familyfirst Dopo dieci anni, finalmente tutti insieme. Grazie Dio 💪❤️

A post shared by Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal) on

Sve je kulminiralo 2018. godine kada je medijima ispričala da sina viđa samo u strogo kontroliranim uvjetima. Ispričala je onda da je mladića čuvala baka jer je Fabrizio završio u zatvoru. Ninin sin Carlos i ona nisu previše bliski, no manekenka je prije dvije godine rekla kako želi zaboraviti sve probleme te da obitelji bivšeg supruga želi oprostiti što su je optuživali da je narkomanka te joj branili da se vidi sa sinom.

Bila je tu i ljubav s 8 godina mlađim kanadskim hokejašem Martinom Evansom s kojim je najavljivano i vjenčanje, no umjesto šetnje do oltara, par je prekinuo, kako je tada kazala Nina, jer se on prestao truditi. Svemu je kumovala i burna svađa u jednom restoranu u Milanu, što je već bio uobičajeni obrazac ponašanja u njezinim burnim vezama.

Manekenka se inače već dugo vremena bori s kritikama na vlastiti račun, jer joj brojni fanovi zamjeraju što je pretjerala s plastičnim operacijama. Talijanski mediji prozvali su je "mrtvom nevjestom", a uspoređivali su je s likom iz crtanih filmova.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marin i Kristina Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) +0 Marin Čilić (Foto: Instagram) Celebrity Marin Čilić i Kristina Milković postali su roditelji, tenisačeva supruga rodila je dječaka u zagrebačkoj bolnici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene