a više i ne živi u Zagrebu

Naša najpoznatija komičarka hvali novu djevojku: "Jedna je od najljepših žena koje sam vidjela"

Marina Orsag Marina Orsag PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marina Orsag Galerija

Marina Orsag, koja se natječe u showu "Tvoje lice zvuči poznato", istaknula je da je jako sretna s novom djevojkom.

Natjecateljica popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" Marina Orsag (41) ima teško razdoblje iza sebe. 

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Komičarka je prvo bila prisiljena zatvoriti svoj stand­up comedy klub Studio Smijeha, a onda joj je potres oštetio stan u Zagrebu koji je naslijedila od bake. Zbog toga se Marina preselila u Dubrovnik k najboljoj prijateljici i ubrzo je ondje upoznala svoju djevojku. 

"Imam novu djevojku i predivno mi je. Jako sam sretna i zadovoljna. Upoznale smo se prije nešto više od godinu dana na mom nastupu u Dubrovniku. Kad sam je ugledala, osjećala sam se kao da me pogodio grom, ali ugodno i lijepo ­i toliko se zbunila da samu sebe nisam mogla prepoznati. Nakon što sam se pribrala, shvatila sam da je razlog moje zbunjenosti to što je ona jedna od najljepših žena koju sam ikad vidjela", ispričala je komičarka za Gloriju

Istaknula je da ju više privlači intelekt nego fizički izgled, no njezina djevojka, koja je magistrica politologije i međunarodnih odnosa, ima oboje. 

Marina je za Gloriju otkrila da je spoznala svoju seksualnu orijentaciju u ranim 20-ima te da je ranije bila i s muškarcima. Progovorila je i o svom teškom iskustvu koje je imala s bivšom djevojkom. 

"Uključivala je psihičko i fizičko zlostavljanje s manipulacijama i financijskim iskorištavanjem. Najgore je što se uopće nisam snašla - i što sam doživjela svojevrsni Stockholmski sindrom - pa je to trajalo oko dvije godine. Teško je prihvatiti da se nalaziš u takvoj situaciji, ni sada mi nije lako govoriti o tome, no svojim primjerom želim pomoći onima koji se nađu u sličnom problemu. Želim da znaju da nisu sami, da nisi manje inteligentna i kvalitetna osoba ako ti se tako nešto dogodi...", ispričala je Orsag. 

"Nemojte dopustiti da vas nasilna osoba uvjeri da ste vi krivi za to što vam se događa i da ste, zapravo, vi zlostavljač u odnosu. Niste sami i zato pokušajte naći nešto za što ćete se uhvatiti da vas izvuče iz toga!" poručila je komičarka koja oduševljava gledatelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" na Novoj TV.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene