Tajna ljubav

Nataša Janjić je trudna! Tko je čovjek kojeg ljubi glumica?

Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) +0 Nataša Janjić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Galerija

Nataša Janjić priznala je da je u drugom stanju.

Nataša Janjić je trudna. Vijest je to koja je protutnjala brzinom munje budući da su mnogi mislili da je glumica slobodna, no čini se da ona ipak već neko ljubi tajnovitog muškarca.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nataša Janjić - 4 to ne smijete propustiti! Omiljene Zaglave uskoro će dobiti jedno zanimljivo pojačanje: ''To će uzburkati familijarne odnose i odnijeti priču u jednom drugom smjeru''

''Istina je, u sretnoj sam vezi i čekamo našu prvu bebicu'', rekla je Nataša za Story, no i dalje se ne zna tko je muškarac kojeg glumica ljubi.

Nataša trenutno ne radi, već čuva trudnoću. ''U svojoj matičnoj kazališnoj kući Gavella izašla sam iz postojećih predstava, trenutno sam na bolovanju i svim mislima u slatkom iščekivanju'', kazala je za isti magazin.

Tajna ljubavna priča lijepe glumice tek se počela razotkrivati.

Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Foto: Instagram
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene