Na vrhuncu

Naša Zrinka očarala i princa Harryja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Više nije nepoznanica da je Zrinka Cvitešić očarala londonsku publiku, a još kada ti zaplješće član kraljevske obitelji ...

Naša uspješna glumica Zrinka Cvitešić nedavno je opet stigla u Zagreb kako bi promovirala svoj novi film  'Najljepša je zemlja moja' njemačke redateljice Michaele Kezele, a prije toga je mjesecima naporno radila na londonskom West Endu u mjuziklu 'Once'.

Pogledaj i ovo Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton izjava na koju se čekalo Meghan i Harry poslali su javnu poruku podrške Kate Middleton koja boluje od raka, a svijet zanima i još jedna poprilično bitna informacija

'Ne znam što znači živjeti životom zvijezde kad se živi u Hrvatskoj!'

Ta uloga joj je donijela mnoge nagrade i priznanja, a očarala je i samog pripadnika kraljevske obitelji – princa Harrya. 'Čini se da mu se dosta svidjela moja izvedba mjuzikla 'Once'. U kazalište je došao s prijateljima i osobnim čuvarima, a na kraju je s ostatkom publike ustao i dugo pljeskao', rekla je Zrinka za Gloriu.

Bez obzira na ponude iz New Yorka ili Londona, trenutno joj je u životu najbitnije zdravlje a otkrila je i kako razmišlja o majčinstvu. 'Majčinstvo je nešto što si definitivno želim u životu i što znam da, ako to neću imati, neću biti ispunjena', rekla nam je lijepa glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene