Vrijeme za selfie

Manekenka u 50. godini iznenadila golotinjom, a nezgodan detalj naknadno je prekrila zvjezdicom

Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell (Foto: Profimedia) +0 Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Galerija

Naomi Campbell često dijeli golišave fotografije s modnih snimanja i razveseljava obožavatelje, a ni sada nisu ostali ravnodušni.

Manekenka Naomi Campbell (49) prošlog je vikenda hodala pistom u trenirci na Tjednu mode u Londonu, no svejedno je privukla veliku pozornost. "Crna pantera" nakon toga je otišla u hotel i iznenadila je više od osam milijuna obožavatelja golišavom fotografijom.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić era instagrama Može li danas svatko biti model? Influenceri i "nepo bebe" na modnim pistama!

"Selfie nedjelja", napisala je manekenka na Instagramu pokraj slike na kojoj je u toplesu i lijevu je bradavicu prekrila zvjezdicom. Fanovi su komentirali kako je Naomi predivna, kraljica i neustrašiva, a i našalili se kako joj je nešto ispalo i da joj zvjezdica nije trebala. "Vrućina u krevetu", "Srušit ćeš internet ovom fotografijom", "Ikona uvijek ostaje ikona“, napisali su Crnoj panteri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SelfieSunday 🌙 💫

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Campbell je nedavno na dodjeli Britanskih modnih nagrada osvojila trofej za Modnu ikonu i rasplakala se dok je zahvaljivala majci. "Sama si me odgojila, bila si moja majka i otac. Danas sam saznala da sam prva crnkinja koja je primila ovu nagradu. Zbog toga moram istaknuti da su moje modne ikone: Grace Jones, Jospehine Baker, Janet Jackson, Tina Turner, Diana Ross…", rekla je manekenka. Naomi nikad nije upoznala svog biološkog oca.

Manekenka je posljednje bila u vezi s ruskim biznismenom Vladislavom Doroninom (57). Par je prekinuo 2013. nakon pet godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene