Ma tko je sve tu?

FOTO Popis na kojem nitko ne želi biti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svatko od njih bi mogao biti 'jedinica za iritantnost'. Da vam netko kaže 'Iritantan si 5 Biebera ili još gore, iritantna si 7 Kardashiana', ne bi bilo druge nego da krenete stopama Orlanda Blooma i pokažete mu što mislite.

Donosimo nekoliko poznatih imena koja nas iz nekog razloga izluđuju. Bilo zbog bahatosti, ispada u javnosti ili nepristojnog ponašanja, našli su se na našoj listi. 

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP "jači nego moj!" Enis Bešlagić nije se uspio suzdržati od komentara na račun jednog dijela njenog tijela, vidite li što mu je privuklo pažnju?

Miley Cyrus – nekada simpatična djevojčica nakon puberteta pogubila je konce. Počela se ponašati skandalozno. Uz sve iritantne stvari koje je napravila, moramo izdvojiti VMA nastup koji je šokirao mnoge. Ipak, pokazala nam je kako se twerka. 

Fanovi zgroženi – zašto je to napravila na koncertu?

Justin Bieber – problematično derište, kako ga često nazivaju. Priča gluposti, ponaša se bahato, ulazi u tuče, ne poštuje ljude pa čak i susjedovu kuću gađa jajima. Možda jedino tješi činjenica da je još mlad. 

Justin je pravi provokator: Objavio uplakanog Blooma!

Kim Kardashian – prema nekima ona je kraljica iritantnosti. Nema dana, sata pa čak ni minute kada odnekud ne izviri. Čini se kako ipak najviše iritira činjenica da se udala za Westa i da je spremna od svog privatnog života napraviti reality show. 

Stražnjica u prvom planu - Čak su je dvojica 'obrađivala'

Taylor Swift – kažu da je draga i dobra prijateljica ali ljude iritira svojim bezkrvnim ponašanjem a posebno 'vadi mast' pjesmama u kojima se bavi svojim bivšim dečkima. Prekidi nikad nisu laki ali ne mora baš svaki put uglazbiti svoj bijes prema bivšem. 

'Napad' na pjevačicu pogledalo više od 8 milijuna ljudi

Lady Gaga – iako umjetnici imaju pravo biti ekscentrični, ona je iritantnost podigla na sasvim novu razinu. Haljine od mesa, pojavljivanje u svemirskim jajima, nevjerojatne odjevne kombinacije. Nakon što je u početku karijere bila šokantna, na kraju je ipak postala iritantna. 

Hvalila se torbicom, a nije primijetila da je nešto IZVIRILO... iz majice!

Lista slavnih koji iritiraju raznim stvarima je poprilično dugačka, ali toliko smo se iziritirali pišući o njima da ćemo se zaustaviti kod ove 'velike petorke'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene