Poput modela!

Mezimica bivšeg američkog predsjednika viđena nakon dugo vremena sa suprugom na večeri, pažnju ukrala njezina vitka linija!

Ivanka Trump Ivanka Trump Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ivanka Trump Ivanka Trump - 6 Ivanka Trump - 5 Ivanka Trump - 4 Ivanka Trump - 3 Ivanka Trump - 2 +0 Ivanka Trump - 1 Galerija

Ivanku Trump, kćer bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, fotografi su uhvatili u izlasku na večeru sa suprugom Jaredom Kushnerom.

Iako se od kraja mandata njezina oca Donalda Trumpa rijetko pojavljuju u javnosti, Ivanka Trump i njezin suprug Jared Kushner viđeni su na odlasku na romantičnu večeru u Miamiju.

Pogledaj i ovo Karlie Kloss (Foto: Profimedia) "Nedovoljno dobra" Ivanku Trump su prihvatili, ali nju ne: Slavnu manekenku obitelj njezinog supruga ponižava već godinama

Ivanka je za ovu prigodu odjenula kratku žutu haljinicu s dva džepa, a struk je istaknula tankim bijelim remenom, dok je svoje duge i vitke noge istaknula bijelim sandalama s tankim remenčićima.

Njezin suprug za večeru je odjenuo tamno plave hlače te bijelu polo majicu, a par je dobro raspoložen ušao u restoran pod budnim okom tamošnjih paparazza.

Trump nikad nije krio da mu je Ivanka najdraža od njegovo petero djece. Donald ju je nakon pobjede na izborima uzeo kao savjetnicu i prema pisanju stranih medija, s njom je najbliskiji, bilo da se radi o članovima obitelji ili o zaposlenicima.

Dosta se pisalo o njihovu odnosu, koji je jako prisan, pa se čak komentiralo da je neprimjeren za oca i kćer. Donald je dobio Ivanku s prvom suprugom, poduzetnicom i bivšom manekenkom Ivanom Zelničkovom (71), od koje se razveo 1992. nakon 15 godina braka.

Kao tinejdžerica ušla je u manekenske vode, a njezina majka Ivana ispričala je u intervjuima kako je angažmane odrađivala vikendima i blagdanima, no nikada tijekom školskih sati. Ivanka je 2004. diplomirala ekonomiju u privatnoj poslovnoj školi Wharton, koja je u sastavu Sveučilišta Pennsylvania.

Ubrzo je upoznala Jareda, koji potječe iz bogate i cijenjene obitelji te je zbog njega Ivanka promijenila vjeru i prešla na judaizam.

Čim je diplomirala, Ivanki je otac otvorio vrata svojeg poslovnog carstva, a surađivala je s njim i u reality showu "Pripravnik". Donald je otpočetka imao puno povjerenje u kćer te joj je prepustio poslove vrijedne milijune dolara.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 3 In Magazin: Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +7 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Celebrity Vlatka Pokos ispunila obećanje i počastila novom dozom golih fotki: "Ovo je bila ozbiljna revolucija!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 1 Princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry +26 Meghan Markle i princ Harry Zanimljivosti Meghan i Harry prije vremena napustili Veliku Britaniju, a prinčev izraz lica govori sve o njihovu povratku kući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene