neobično!

Na profilu Matanićeve tvrtke osvanuo niz objava s poznatim licima, zadnji postovi prije toga su iz 2017. godine

Dalibor Matanić Dalibor Matanić Kino Gerila/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić In Magazin: Dalibor Matanić - 8 Dalibor Matanić In Magazin: Dalibor Matanić - 7 In Magazin: Dalibor Matanić - 6 In Magazin: Dalibor Matanić - 5 In Magazin: Dalibor Matanić - 4 In Magazin: Dalibor Matanić - 3 Dalibor Matanić Dalibor Matanić +19 Dalibor Matanić Galerija

Na Instagramu produkcijske kuće Dalibora Matanića pojavile su se fotografije s njegovih snimanja, kao i objave s raznim poznatim licima.

Nakon skandala o seksualnom uznemiravanju kolegica, prvi su se put na društvenim mrežama povezanima s Daliborom Matanićem pojavile nove objave. 

Naime, na Instagramu produkcijske kuće Dalibora Matanića Kino Gerila objavljeno je niz fotografija s njegovih snimanja. Tko stoji iza njih, još nije poznato, ali prema podacima s Fine, on je jedini zaposlen, a ujedno je i direktor spomenute tvrtke. 

Na profilu možemo vidjeti objave s Lukom Modrićem, Konstraktom, Milom Hrnićem, kao i s brojnim hrvatskim glumcima s kojima je snimao, na snimanju spota Vatre za pjesmu s kojom su se natjecali na Dori.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinogerila (@kinogerila)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinogerila (@kinogerila)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinogerila (@kinogerila)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinogerila (@kinogerila)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinogerila (@kinogerila)

Također, objavljena njegova fotografija iz Cannesa, a sve spomenute objave pojavile su se na profilu unazad dva dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinogerila (@kinogerila)

Zadnje objave zabilježene su 2017., te u ožujku, samo nekoliko tjedana prije njegovog javnog priznanja o uznemiravanju. 

Inače, pod Kino Gerilom Matanić je 2017. snimio je Egzorcizam, prvi hrvatski psihološki horor film.

Podsjećamo, do Matanićevog priopćenja došlo je nakon što je Večernji list objavio tekst o žrtvama koje su progovorile o neumjesnim porukama koje im je slao i o neugodnim situacijama koje je stvarao na snimanjima.

O svemu tome, regionalna filmska zajednica brujila je već tjednima.

Zbog svega je Matanić, kako piše Večernji, u ožujku ostao bez posla na velikoj europskoj seriji, kampanje za jedan ženski časopis te predizbornog angažmana za vodeću hrvatsku političku stranku, a sve nakon što su do njegovih producenata došle priče žena koje je seksualno uznemiravao.

Matanićevo javno priopćenje u cijelosti pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Hrvoje Kečkeš Celebrity Naš omiljeni glumac progovorio o svojoj borbi s ovisnosti, ali i o slučaju Matanić: ''Ja mu želim da se izliječi...''

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Nina Badrić progovorila o teškoj temi: "Doživjela sam ucjene i zastrašivanja moćnih muškaraca, pokušali su me slomiti"

Pogledaji ovo Helena Minić Matanić Celebrity Supruga Dalibora Matanića prvi put u javnosti od izbijanja afere, evo kako je reagirala kad je vidjela da ju se snima

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hiljson Mandela - 5 Hiljson Mandela - 4 Hiljson Mandela - 3 Hiljson Mandela - 2 +25 Hiljson Mandela - 1 Celebrity Baby Lasagna srušen je s trona, evo tko ga je uspio zamijeniti i s kojom pjesmom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Melina Džinović - 3 Melina Džinović - 1 Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović - 1 +26 Haris i Melina Džinović - 2 Celebrity Prve snimke Meline Džinović nakon razvoda od legendarnog pjevača, srpski mediji zaprepašteni su njenim ponašanjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene