zanimljiva priča

Ženi katarskog šeika zbog mladolikog izgleda rijetki bi dali stvarne godine, 2015. okitila se jednom titulom, a evo i zašto joj je život pod povećalom

Moza bint Nasser Moza bint Nasser Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Moza bint Nasser Moza bint Nasser - 5 Moza bint Nasser - 8 Moza bint Nasser - 3 Moza bint Nasser - 4 Moza bint Nasser - 2 Moza bint Nasser - 1 Moza bint Nasser Moza bint Nasser Moza bint Nasser - 7 +2 Moza bint Nasser - 6 Galerija

Moza bint Nasser slovi kao ikona stila, a njezinu se mladolikom izgledu svi dive i obasipaju je komplimentima.

Moza bint Nasser bila je jedna od glavnih zvijezda otvaranja Svjetskog prvenstva u nogometu u Katru, gdje je pratila svog supruga šeika Hamada bin Khalifa Al Thanija i sina emira Tamima bin Hamada Al Thanija.

Lijepa 63-godišnja Moza na tribinama je pažnju plijenila u satenskoj haljini i marami bordo boje, a snimkom se pohvalila i na svom profilu na Instagramu, na kojem je prati 880 tisuća ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moza bint Nasser (@mozabintnasser)

Moza slovi kao stilska ikona, tome svjedoči i činjenica da je 2015. godine proglašena jednom od najbolje odjevenih žena na svijetu, a zbog mladolikog izgleda malo tko bi joj dao stvarne godine.

Njezin je život pod povećalom javnosti jer je rođena kao kći uglednog katarskog biznismena i opozicijskog vođe za vrijeme vladavine Khalifa bin Hamada bin Abdullaha Al Thanija.

S Hamadom je u braku od 1977. godine, a može se pohvaliti brojnim nagradama koje je primila za rad u području zdravstva i obrazovanja i utemeljiteljica je Fondacije za obrazovanje, znanost i razvoj zajednice.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sabrina Dhowre Elba - 5 Sabrina Dhowre Elba - 4 Sabrina Dhowre Elba - 3 Sabrina Dhowre Elba - 2 +15 Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Celebrity Bujnu suprugu miljenika žena iznevjerio rizični dekolte: Slučajno je izvirilo nešto što nije planirala pokazati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene